PROMO

RETA D.O.O.

U Reta katalogu za lipanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik: Prednosti krovnih prozora

U Reta katalogu za lipanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik: Prednosti krovnih prozora

U lipnju vas pozivamo u Reta salon u petak 18. lipnja od 8 do 17 sati na posebnu promotivnu akciju našeg partnera tvrtke Semmelrock.

Jedan od glavnih razloga sanacije i rekonstrukcije krova uz dotrajalost je prenamjena tavanskog prostora u stambeni prostor. Uz prenamjenu prostora nameće se samo po sebi kao faktor povećanje prirodnog osvjetljenja i provjetravanje prostora, za obje situacije idealno rješenje su moderni krovni prozori.

U Reta ponudi od sada možete potražiti i novi proizvod na tržištu renomiranog proizvođača Tondach-a, krovne prozore Project, SmartPro, Energy+. Svi navedeni modeli dolaze s 10 godina jamstva što vam jamči bezbrižno uživanje u novom pogledu vašeg tavanskog prostora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U lipnju potražite popuste na: krovne prozore, pocinčanu žicu, univerzalno pletivo, stupove za vinograd, ljestve, ručni električni alat, kosilice i trimere, dimnjake, zaštitne cipele, HTZ opremu, nadvoje, mort za zidanje, lazure za ograde i kistove.

Reta katalog za  lipanj možete prolistati online!

U lipnju vas pozivamo u Reta salon u petak 18. lipnja od 8 do 17 sati na posebnu promotivnu akciju našeg partnera tvrtke Semmelrock. Stručno osoblje Semmelrock-a bit će vam na raspolaganju sa savjetima i prezentacijama.

Sve kupce očekuju prigodni popusti i pokloni. Promotivna akcija na izdvojene Semmelrock proizvode trajat će od 18. do 26. lipnja. Pratite našu web stranicu za detalje.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska
Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: [email protected] 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h Subota: 08 – 13 h 

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Izdvojeno


Reci što misliš!