PROMO

RETA D.O.O.

U Reta katalogu za srpanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik: Kako obojati unutarnje zidove

U Reta katalogu za srpanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik: Kako obojati unutarnje zidove
Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Boje imaju najveći utjecaj na izgled i atmosferu u svakom domu, čime su automatski najteža stvar za izabrati prilikom uređenja. Boje su te koje čine prostor hladnijim ili toplijim, većim ili manjim, mogu stvoriti misterij ili romantiku, utječu na vaše raspoloženje. U ovom savjetniku vam donosimo odgovor na pitanje kako obojati unutarnje zidove.

U srpnju potražite popuste na: boje za unutarnje zidove, pribor za bojanje, Jarditor pletivo, stupove  i opremu, pokrove i pribor, porobetonske ploče, cementni estrih, beton, radne noževe, kutne brusilice, kružne pile, bušilice i odvijačem te recipročne pile.

Reta katalog za  srpanj možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o. Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska
Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: [email protected] 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h Subota: 08 – 13 h 

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.