PROMO

PROMO

Za djecu i roditelje – koje cipele odabrati za jesen i zimu?

Za djecu i roditelje – koje cipele odabrati za jesen i zimu?

Koja je obuća najprikladnija za kišne jesenske dane koji samo što nam nisu stigli? Na što treba obratiti pažnju prilikom kupovine cipela za naše najmlađe?

Tražite kvalitetnu obuću za svoje dijete koju će rado nositi i u školu i u park i na igralište? Na pravom ste mjestu!

Na web trgovini Ecipele.hr pronaći ćete razne modele cipela za djecu za svaku prigodu. Od laganih, udobnih i šarenih cipela za djevojčice pa sve do popularnih brendiranih cipela za dječake.

No, budući da nam se bliže hladni jesenski i zimski mjeseci, potrebno je odabrati tople, izdržljive te vodonepropusne i vjetronepropusne modele koji će ih štititi od svih vremenskih (ne)prilika.

Drage mame, zašto ne biste pronašle i nešto za sebe? Iznimno je velika i raznovrsna ponuda ženskih cipela na Ecipele.hr, tako da vam sigurno neki model "upasti u oči".

Koje sve vrste cipela za dječake postoje?

Postoje dvije glavne vrste cipela za dječake koje se dijele prema visini gornjeg dijela. Dakle, riječ je o onim modelima do gležnja te onima iznad gležnja. Vrsta kopčanja je još jedan kriterij koji treba uzeti u obzir prilikom kupovine obuće za naše najmlađe, stoga je treba prilagoditi njihovoj dobi. Sukladno tome postoje cipele na čičak, na driker, zatim cipele s vezicama, cipele na navlačenje te na patentni zatvarač. Modeli na čičak traku su zasigurno najprikladniji za najmlađe dječake, a jednostavno se obuvaju i oni na patentni zatvarač. Ako tražite obuću za starije klince, birajte između raznih modela s vezicama.

Kakve dječje cipele su najprikladnije za vrtić?

S obzirom na to da je dijete u vrtiću gotovo cijelo vrijeme na nogama osim, dakako, kad jede ili spava, treba mu ona vrsta obuće koja će se kretati sa svakim njegovim korakom, koja će mu biti udobna za nošenje te koja neće uzrokovati iritacije niti stvoriti žuljeve.

Zato vam preporučujemo udobne dječje tenisice s fleksibilnim potplatom. Takve će omogućiti djetetu da bezbrižno skače, trči i igra se bez ikakvih ograničenja. Ako je vaš mališan još mali i ne zna vezati vezice, onda su za njega kao stvorene tenisice na čičak traku koje će moći i sam obuti. Svakako trebamo spomenuti da postoje i dječje tenisice na navlačenje s elastičnim vezicama koje je također jednostavno obuti i izuti.

S obzirom na to da jesen samo što nije stigla, odlučite se za kožne tenisice otporne na kišu koja je gotovo svakodnevna pojava u to doba. Redovno ih impregnirajte tako da stopala vaših najmlađih budu suha u svakom trenutku. Bilo bi dobro kad bi odabrani model imao promjenjivi uložak koji po potrebi možete izvaditi i oprati.

Zašto gotovo svi dječaci odabiru obuću na patentni zatvarač?

Cipele za dječake s patentnim zatvaračem su iznimno popularne među malo starijom generacijom prvenstveno zbog jedinstvenog stila odnosno dizajna. Naime, patent se nalazi sa strane modela, dok je sprijeda klasično vezanje pomoću vezica.

Upravo iz tog razloga ovi modeli u isto vrijeme izgledaju casual, ali i prilično elegantno, tako da ih dječaci mogu nositi i za neke formalne prigode kao što su podjele školskih knjižnica ili priredba u školi. U tu svrhu vam preporučujemo klasične crne tenisice, no ni smeđi modeli od brušene kože u kombinaciji s crnim potplatom i rubom ne izgledaju ništa manje atraktivno, stoga će odlično pristajati na tamnoplave ili crne hlače.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.