PROMO

ADVENTIRANJE NA PROMENADI

Adventska utrka te raznovrstan program za djecu i obitelj obilježili su prvi vikend Adventa u Karlovcu!

Adventska utrka te raznovrstan program za djecu i obitelj obilježili su prvi vikend Adventa u Karlovcu!

Manifestacija Advent u Karlovcu trajat će sve do 31. prosinca.

Brojni Karlovčani i posjetitelji tijekom vikenda posjetili su Advent u Karlovcu gdje su mogli uživati u raznolikom programu te bogatoj gastronomskoj i trgovačkoj ponudi. Na prostoru Glazbenog paviljona nastupili su mnogi izvođači, a u subotu je održana i 2. Adventska utrka koja je privukla veliki broj rekreativaca. Posjetitelji i trkači tako su već prvi vikend uživali uz program i gastronomske delicije u blagdanskoj atmosferi. U narednim danima očekuju nas dječje predstave i radionice, animatori, mažoretkinje te standup komedija. U sklopu večernjeg programa nastupit će brojni izvođači, a za ljubitelje klizanja odličan je izbor klizalište koje je za vrijeme Manifestacije besplatno.

Programski sadržaji Manifestacije imaju fokus na lokalne izvođače koji će prezentirati lokalnu kulturnu i zabavnu ponudu kojom Karlovac obiluje. Uz bogat program Manifestacija nudi i raznoliku ugostiteljsko – trgovačku ponudu. U ponudi su razne adventske delicije poput: fritula, germknedli, kobasica, burgera, bunceka, hembakade krumpira, švedskih i norveških vafli, cimet rolica, palačinki te kuhanog vina, koktela, cidera, glogga i čajeva. U trgovačkoj ponudi izdvajaju se originalni karlovački suveniri i unikatni blagdanski ukrasi te pokloni.

Već sutra najmlađe posjetitelje očekuje bogat program kojeg će u 16 sati započeti animator za djecu Balonko, a nastavit će Umjetnička organizacija Punctum dječjom predstavom „Baloni“ i radionicom „Proživi ponovno“. U 19 sati još jednom će nastupiti učenici i profesori Glazbene škole Karlovac, a u večernjem programu očekuje nas zabava uz Tamburaški sastav Boemi.

Uz lokalne izvođače na Božić će nastupit Matija Cvek & The Funkensteins, a na Štefanje sjajni Dino Dvornik tribute band. Doček Nove godine održat će se također kod Glazbenog paviljona uz ugostiteljsku i trgovačku ponudu. U novu godinu Karlovčane i posjetitelje uvest će Gospodari tambura te nezaobilazni vatromet, a prije njih zabavljat će nas Black&White.

Organizator manifestacije Advent u Karlovcu je Grad Karlovac, izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost. Glavni sponzor je Karlovačko pivo, a sponzori: Karlovačka banka, Žitoproizvod, Odašiljači i veze, Autohrvatska i Hrvatske šume.

Informacije o Manifestaciji dostupne su na: www.adventukarlovcu.hr.

Facebook: https://www.facebook.com/adventukarlovcu/

Internetska stranica: www.adventukarlovcu.hr
Instagram: https://www.instagram.com/adventkarlovac/?hl=hr

E-mail: [email protected]

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.