PROMO

ŠTO POKLONITI?

Ekološki prihvatljivi poslovni pokloni

Ekološki prihvatljivi poslovni pokloni

Ekološki pokloni za promociju dokazano ostavljaju povoljniji dojam na kupce u odnosu na drugi promo materijal. Darivanje omogućuje tvrtkama da uvedu svoj brend na novo tržište i ostave pozitivan prvi dojam na svoje kupce.

Održivi i ekološki prihvatljivi proizvodi privukli su pažnju potrošača i poduzeća diljem svijeta u posljednjih nekoliko godina kao nikad prije. Suvremeni potrošači usvojili su drugačiji pristup kupnji kako bi spasili svoj okoliš od onečišćenja ili drugih šteta. Više su zainteresirani za ekološki prihvatljive proizvode i žele da se njihovi omiljeni brendovi usredotoče na organske i održive proizvode koji su korisni za njihovo društvo, gospodarstvo i okoliš.

Prema nedavnom istraživanju, gotovo 88 posto potrošača spremno je pomoći svojim omiljenim brendovima da budu ekološki prihvatljiviji i etičniji. Više od 96 posto potrošača vjeruje da njihovo ponašanje pri kupnji može promijeniti svijet. Ovaj potrošački pristup uvjerio je tvrtke da budu društveno odgovornije i ulažu u održive proizvode.

Kada je riječ o proizvodima za poklone za promociju, studije potvrđuju da većina potrošača želi da dobavljači koriste ekološki prihvatljive proizvode u promotivne svrhe. U anketi Global Ad Impressions, oko 46 posto potrošača priznalo je da ima povoljnije mišljenje o oglašivaču koji nudi ekološki prihvatljive poklone za promociju.

Potrošači su također više naklonjeni tvrtkama koje nude održivi promo materijal nego tvrtkama koje ne razumiju važnost održivog promo materijala. Dakle, ako želite saznati više o ovim korisnim proizvodima za poklone za promociju, nastavite čitati ovaj članak!

Što je ekološki prihvatljiv promo materijal?

Ekološki prihvatljiv promo materijal može biti bilo što što plasira vašu marku, a izrađeno je od održivog i potpuno prirodnog materijala. Ekološki proizvodi štite okoliš i javno zdravlje tijekom svog komercijalnog ciklusa.

Neki primjeri ekološki prihvatljivog promo materijala su brendirane boce za vodu koje se mogu reciklirati, vrećice i bilježnice. Ovaj promo materijal dobar je za oglašavanje vašeg poslovanja i potiče primatelje da preferiraju proizvode za višekratnu upotrebu, a ne plastične proizvode za jednokratnu upotrebu. Ne postoji naime ništa štetnije za okoliš od plastike.

Ekološki prihvatljivi promo materijal pomaže vam u reklamiranju vašeg poslovanja jer ima pozitivniji utjecaj na kupce i jača imidž vaše marke. Dakle, ako planirate poklone za promociju ili poslovne poklone za oglašavanje svoje marke, odaberite održive proizvode. Dajte do znanja svojim kupcima da ste društveno odgovorna tvrtka koja svojim kupcima opskrbljuje potpuno prirodne proizvode.

5 najboljih ekološki prihvatljivih proizvoda za poklone za promociju:

Najbolja tehnika za povećanje prepoznatljivosti marke, reputacije tvrtke i lojalnosti marki je darivanje trenutnih i potencijalnih kupaca poklonima za promociju. Brendirani kvalitetni proizvod može ostaviti pozitivniji dojam na primatelja nego nekvalitetan proizvod.

Stoga budite oprezni pri odabiru poklona za promociju ili poslovnih poklona jer s njima želite postići željene ciljeve. U nastavku članka naveli smo nekoliko ideja za ekološki prihvatljive poklone za promociju. Provjerite popis i odaberite najbolji održivi poklon za promociju za brendiranje.

1. Bilježnica i olovka od bambusa

Zbog svoje korisnosti, bilježnica i olovka su među najpopularnijim proizvodima promo materijala. Svima je potrebna bilježnica i olovka za zapisivanje ideja i podsjetnika. Ekološki prihvatljiva bilježnica i olovka izrađena od bambusa s otisnutim logotipom vaše tvrtke mogu biti najbolji način za oglašavanje vašeg poslovanja.

Svoje kontakt podatke možete navesti na stranicama bilješke kako bi vaši klijenti mogli stupiti u kontakt s vama To je jeftin ekološki poklon za promociju koji vam može pomoći da stvorite pozitivan dojam na svoje kupce. Kad god primatelj ovog poklona za promociju koristi bilježnicu, logo vašeg brenda podsjetit će ga na vaše poslovanje.

2. Majica od ekološkog materijala

Odjeća je jedan od najučinkovitijih poklona za promociju koji omogućuje vašem brendu da se uspješnije plasira na tržište. Postoji nekoliko različitih opcija za odjeću. Za brendiranje možete odabrati majicu kratkih ili dugih rukava, polo majicu, radnu odjeću, jaknu, sportsku majicu ili sličnu odjeću.

Logo vaše tvrtke možete otisnuti na prednjoj ili stražnjoj strani majice od ekološkog materijala i tako plasirati svoj brend kamo god primatelj majice ide. Od online dobavljača poklona za promociju možete nabaviti održivu majicu od organskog pamuka po pristupačnoj cijeni.

3. Ruksak od ekološkog materijala bez PVC-a

Vašim kupcima će se svidjeti ekološki ruksak izrađen od organskih materijala. Ruksak je koristan proizvod koji je svima potreban u svakodnevnoj rutini. Ruksak od organskog materijala može poslužiti za spremanje knjiga, prijenosnih računala ili odjeće.

Možete se odlučiti za sportski i elegantan ruksak s prilagođenim naramenicama, koje vlasniku omogućuju jednostavno nošenje potrebnih stvari. Darujte ovaj ruksak bez PVC-a i otisnite logotip svoje tvrtke na njega kako biste dugoročno plasirali svoj brend.

4.Sunčane naočale s ručkama od bambusa i zrcalnim lećama

Tražite li super i ekološki prihvatljiv poslovni poklon za promociju vašeg brenda? Sunčane naočale s ručkama od bambusa i zrcalnim lećama odličan su izbor. Vaši će kupci uživati ​​u ovim modernim sunčanim naočalama označenim logotipom vaše tvrtke.

Za svoje promotivne sunčane naočale možete odabrati boje slične bojama vašeg poslovanja, stvarajući tako zadivljujući učinak. Recite svom dobavljaču poklona za promociju što vam je potrebno i osmislite nevjerojatan održivi poslovni poklon za promoviranje svoje marke.

5. Prijenosni punjač (Powerbank) od bambusa

Dopustite svojim kupcima da se riješe svojih plastičnih punjača tako što ćete ih zamijeniti ekološki prihvatljivim prijenosnim punjačima od bambusa. Dostupni su različiti održivi punjači s različitim kapacitetima punjenja. Prijenosni punjač (Power bank) dolazi s bežičnim punjenjem i običnim USB priključkom za brzo punjenje.

Izrađen je od bambusa i tkanine od pamuka, konoplje i recikliranog PET-a. Ovaj nevjerojatan prijenosni punjač kompatibilan je s najnovijim Android i iPhone uređajima i prekrasan je poslovni poklon za vaše vrijedne kupce.

Prijenosni punjač izrađen od bambusa nije samo izdržljiv već i vrlo atraktivan promo materijal. Dakle, ako tražite jedinstven i nevjerojatan promo materijal koji je održiv i jeftin, ovo je izvrstan izbor.

Završne napomene:

Ekološki pokloni za promociju dokazano ostavljaju povoljniji dojam na kupce u odnosu na drugi promo materijal. Darivanje omogućuje tvrtkama da uvedu svoj brend na novo tržište i ostave pozitivan prvi dojam na svoje kupce.

Međutim, moderni potrošači su svjesniji svog okoliša i žele da se tvrtke usredotoče na ekološki prihvatljive proizvode. Vjerojatnije je da će poslovati s tvrtkom koja je društveno odgovorna i pruža ekološki prihvatljive poklone za promociju. Ovi vam pokloni pomažu plasirati svoje poslovanje, povećati svoj ugled i potaknuti kupce da ostanu vjerni vašem brendu.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.