PROMO

TRENDOVI U MODI

Što bi trebao nositi trendi muškarac? Pogledajte naše prijedloge moderne odjeće i modnih dodataka

Što bi trebao nositi trendi muškarac? Pogledajte naše prijedloge moderne odjeće i modnih dodataka

Godišnja doba izmjenjuju se baš kao i trendovi, a nerijetko ono što je bilo u trendu jedan dan, drugi dan je već izišlo iz trenda. I pri tome ne mislimo samo na žensku modu, posljednjih nekoliko godine i muška moda se mijenja sve brže i sve češće. Stil je, međutim, druga stvar. No, što ako mislite da nemate stila? Unatoč cikličkim trendovima u modi, određeni odjevni komadi za muškarce poput svijetloplave košulje, tamnih traperica u indigo plavoj boji i para minimalističkih bijelih tenisica uvijek će vam pružiti trendi izgled i ostaviti dojam svježine, bez obzira na doba godine ili koliko godina imali.

Koji trendovi će obilježiti mušku modu 2022.?

Dobar par crnih traperica bit će u trendu i u godinama koje slijede. Cilj vam je da što dulje ostanu crne kako ne biste upropastili svoju odjevnu kombinaciju ispranim tonom. Crne traperice su svestrane i cool (sjetite se muževnog stila Keitha Richardsa), lako se kombiniraju, a nosit ćete ih cijeli dan, svaki dan.

Ako tražite savršen način da unesete dozu elegancije u svoj odabir odjeće, onda je odgovor samo jedan: odjenite svijetloplavu Oxford košulju. Savršena je podloga tamnoplavom odijelu, a može se nositi i kao pametan, ali elegantan odjevni predmet ispod tankog pletiva zimi, a ljeti preko bijele majice otkopčanih gumbi. 

Otkako je Champion stvorio majicu s kapuljačom 1930-ih, nema tko je nije nosio, od radnika u skladištu do vrhunskih sportaša, a danas je rekreiraju mnogi sportski, street i luksuzni brendovi. Mušku duksericu možete nositi samostalno ili ispod blejzera, uvijek ćete izgledati trendi. Izaberite onu idealnu među mnoštvom modela dukserica svih krojeva i boja. A ako vas zanima gdje je najveći izbor – odgovor je: pretražite muške dukserice na answear.hr online shopu.

Zanima vas koji se muški modni dodaci nose ove sezone? Pogledajte naš popis!

Nekoć su ruksaci bili rezervirani za djecu koja idu u školu, a danas mnogo poslovnih ljudi ne može bez ruksaka u kojem se nalazi sve što im treba, od rokovnika, tableta, laptopa, punjača do ostalih predmeta koji im pomažu u efikasnosti i mogli bi im zatrebati. Što se funkcionalnosti tiče, ništa ih ne može nadmašiti. Pobrinite se da imate barem jedan minimalistički ruksak od kože ili umjetnog materijala koji možete nositi u svakoj prilici.

Osim ruksaka, svaki muškarac trebao bi imati kvalitetnu i pomalo “fensi” prostranu ručnu putnu torbu namijenjenu vikend-putovanjima. Bez obzira na to treba li vam za izlet u prirodu, na planinu, u selo ili za kraći bijeg na obalu mora, izaberite onu koja je sofisticirana, prostrana i ima mnogo pretinaca za pregledno i organizirano spremanje sve vaše odjeće koja bi vam mogla trebati tijekom produljenog vikenda.

Zanimljivo je kako se rijetko razmatra kupnja novčanika iako je to predmet kojim se muškarci koriste gotovo svaki dan u svojem životu i neophodan je svakoj osobi. Dok žene obično biraju svoju novu torbicu mjesecima unaprijed i u skladu s tim štede, većina muškaraca ima ili pohaban novčanik koji im je darovan prije mnogo godina ili imaju novi koji su morali kupiti kada im se onaj stari toliko istrošio da im je postalo neugodno nositi ga. Ako ste sramežljivo pogledali u svoj novčanik – vrijeme je za novi.

Uostalom, koja je korist od toga što trošite puno vremena birajući prave hlača ako ne namjeravate odvojiti vrijeme za pronalazak idealnog dodatka kojim ćete se puno više, češće i dulje koristiti?

Traženje novog novčanika neće vam oduzeti previše vremena jer su udaljeni samo jedan klik. U online trgovini answear.hr čekaju vas muški novčanici dostupni u mnoštvu oblika, tekstura, boja i veličina. Na vama je samo da odaberete onaj pravi. 

Izdvojeno


Reci što misliš!