PROMO

NAMJERNO NAJBOLJI TAXI

Najdostupniji, najbrži ,najpovoljniji taksi u gradu sad je i najluksuzniji - u "floti" Ambasadora čak dvije Tesle Model S

Najdostupniji, najbrži ,najpovoljniji taksi u gradu sad je i najluksuzniji - u
Ambasador Taxi

Najdostupniji taksi u gradu radi od 0-24. NAZOVITE! 099/321-0123

Karlovčani već više od 12 godina itekako dobro znaju koji im je taksi uvijek na usluzi, najpovoljniji i najudobniji, a Ambasador Taxi iz dana u dan to pokazuje i s dodatnom kvalitetom. 

Nedugo nakon što je u njegovu "flotu" pristigao prvi luksuzni električni automobil Model S Tesla, ubrzo je stigao i drugi tako da Ambasador sad ukupno ima četiri električna automobila i time dopronosi i smanjenju emisije štetnih plinova u Karlovcu. 

U Ambasadoru podsjećaju da na raspolaganju imaju i luksuzno kombi vozilo po potrebi za grupe do sedam osoba, a u planu je nabava još jednog kombija. 

Tu je i autobus za povremeni prijevoz i moguće ga je iznajmiti zajedno s vozačem. To je idealno za veće grupe koje tako mogu ići na razne izlete gdje god požele. 

Posebna pogodnost predviđena je za tvrtke, kako što se tiče taxi službe, tako i za kombije i autobus. Povedite svoje poslovne partnere ili zaposlenike na izlet ili team building i ne brinite za prijevoz, tu je Ambasador Taxi. 

Ne zaboravite! Zahvaljujući Ambasador Taxiju Karlovčani ali i svi gosti grada na četiri rijeke taksi uslugu koriste po najvišim mogućim standardima. 

Najdostupniji taksi u gradu radi od 0-24. NAZOVITE! 099/321-0123 

www.taxi-karlovac.com

Pratite nas na Facebooku...

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.