PROMO

AURO DOMUS

Sadio trešnju, iskopao zlatnike

Sadio trešnju, iskopao zlatnike
Auro Domus

Pozivom na besplatni broj info-telefona 0800 73 72 saznajte sve što vas zanima vezano uz otkup zlata. Možete posjetiti i poslovnicu Auro Domusa u Karlovcu na adresi Zrinski trg 17.

Radovi u vrtu su ovog proljeća bili osobito sretni za jednu obitelj iz okolice Karlovca. A godina nije započela sjajno…

Suprug i otac troje djece, početkom godine nažalost je ostao bez posla. Njegova je plaća predstavljala temeljni prihod ove obitelji (podaci poznati redakciji), a troškovi su se gomilali. Nadao se poslu za vrijeme turističke sezone, no ona je još daleko.. Sada je imao vremena posvetiti se svome malome vrtu u kojem je odlučio posaditi nekoliko sadnica trešnje. A onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano.

Kad sam iskopao oko pola metra duboku rupu, udario sam lopatom u nešto tvrdo“ – započinje priču ovaj Karlovčanin. „Pomislio sam da je kamen, no kad sam bolje pogledao, uočio sam rub neke metalne kutijice“.

Kada je izvadio kutijicu iz zemlje i otvorio je, unutra su bila 3 zlatnika i nekoliko komada zlatnog nakita.

„Mislio sam da se ovako nešto događa samo u filmovima“ – uz širok osmjeh govori nam naš sretni sugovornik. „Shvatio sam da je to zlato morala ovdje zakopati moja baba, kako bi ga sakrila od lopova ali i ratnih nedaća.“ – objašnjava ovaj nenadani pronalazak.

S obzirom na to da je znao za popularnu uslugu otkupa zlata, zlatni nakit i zlatnike odnio je u najbližu poslovnicu Auro Domusa. Tu je besplatnom procjenom odmah ustanovljena čistoća i težina zlata. Izuzetno zadovoljan dobivenom ponudom, sve je odmah prodao i iz poslovnice izašao sa solidnom količinom gotovine.

U poslovnicama Auro Domusa, jedinog hrvatskog lanca specijaliziranog za otkup zlata, brz i jednostavan dolazak do gotovine nije fikcija poput ove priče. Za komad lom zlata, zlatni nakit koji se ne nosi ili zlatnike moguće je dobiti pozamašan iznos novca. Nemaju svi sreće da zlato pronađu u vrtu, no možda kod kuće imaju kakav zaboravljeni zlatni predmet koji im, uz uslugu otkupa zlata, može riješiti ili barem olakšati financijski izazovna vremena.

Pozivom na besplatni broj info-telefona 0800 73 72 saznajte sve što vas zanima vezano uz otkup zlata. Možete posjetiti i poslovnicu Auro Domusa u Karlovcu na adresi Zrinski trg 17.


 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.