PROMO

AURO DOMUS

Ne dopuštam da mi inflacija pojede teško zarađeni novac!

Ne dopuštam da mi inflacija pojede teško zarađeni novac!
Auro Domus

Na besplatnom broju telefona 0800/7372 posavjetovao se oko narudžbe, a kupnju je obavio u poslovnici Auro Domusa, koja se u Karlovcu nalazi u ulici Zrinski trg 17.

Inflacija ne posustaje. Podaci Državnog zavoda za statistiku pokazuju kako se nastavlja nesmiljeni rast cijena koje su u euro zoni ubrzale na rekordno visoku razinu od 8,1 posto na godišnjoj razini!

Građani koji imaju gotovinu odnosno novac u banci odnosno oni koji ga drže kod kuće najviše su pogođeni inflacijom. Kamate na oročenu štednju u bankama su praktički nepostojeće, a uz to, na njih se plaća porez. „Mukotrpno sam radio i štedio za svoju djecu, za sigurniju starost. Sada osjećam veliku nelagodu dok gledam kako se vrijednost moje štednje topi.“ – govori jedan Karlovčanin.

Svaki mjesec moj novac vrijedi sve manje! Dio sam stavio na banku, a dio imam kod kuće „u čarapi“ – povjerio nam se. Kako bi pokušali izbjeći propadanje svog novca, neki njegovi prijatelji uložili su u nekretnine.

Cijene nekretnina sada su odletjele u nebo, a nisam baš ni siguran je li to isplativa investicija“ – razmišlja. „One stalno traže dodatno ulaganje i održavanje, a i prilično su nelikvidne. Ako mi kroz neko vrijeme zatreba novac, nekretninu neću moći tako lako i brzo prodati“.

Stoga, kaže, razmišlja o kupovini zlata. Ali ne „papirnatog“, nego pravog, opipljivog. Naime, podaci posljednjih godina, pa i desetljeća, govore kako upravo zlato predstavlja najbolju zaštitu imovine od pada vrijednosti protekom vremena. U posljednjih 50 godina cijena mu se povećala u prosjeku 8 posto godišnje, a s obzirom na to da se na njega ne plaća porez, kao ni kamata, trenutačno je jedan od najisplativijih načina štednje. Zbog svojih karakteristika, njegove prošlosti i na njoj utemeljenih očekivanja u budućnosti ono je odličan čuvar vrijednosti imovine. Kupnja investicijskog zlata vrsta je ulaganja koja je dostupna velikom broju građana, a ne samo velikim ulagačima.

Naš je sugovornik na web shopu najvećeg hrvatskog trgovca zlatom - Auro Domusa pogledao koji se sve proizvodi investicijskog zlata nalaze u ponudi. Tu su zlatne pločice i poluge masa od 1 grama do onih najvećih od 1 kilograma, kao i dukati i zlatnici raznih gramaža i veličina. „Ima zaista svega, za svačiji džep. Odabrat ću par poluga i tako dio svoje štednje uložiti u zlato jer ne želim mirno gledati kako ju inflacija jede.“ – odlučio je.

Na besplatnom broju telefona 0800/7372 posavjetovao se oko narudžbe, a kupnju je obavio u poslovnici Auro Domusa, koja se u Karlovcu nalazi u ulici Zrinski trg 17.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.