PROMO

PROMO

Uživo - Premier Kladionica

Uživo - Premier Kladionica

Sportska kladionica premier Vam nudi klađenje na sportove poput nogometa, košarke i sl. Na njihovoj web stranici se možete lako prijaviti. Sportska kladionica online Vam nudi pristupačne utakmice koje se dešavaju u tom vremenu.

Ali najprije trebate uplatiti novce na članski broj kako biste mogli započeti s klađenjem online. Ukoliko ne znate, ili preferirate kladionice u poslovnicama. Svoj listić koji ste napravili online, možete uplatiti u našim poslovnicama.

Na hrkladionica.com/ Vam otkivamo sve tajne koje trebate znati o sportskim kladionicama.

Kako uplatiti listić?

Uplatu na članski broj možete izvršiti u poslovnici, putem Kliker bona, X-bona, internet bankarstvom ili bankovnim karticama.

Kako biste uplatili svoj listić, prvo morate biti registrirani na našoj stranici. Što je vrlo lagano. Samo morate pritisnuti “Registracija” i ispuniti svoje podatke.

Nakon što ste izradili svoj listić, potrebno ga je uplatiti tipkom “Uplati”, time će Vaš listić biti označen kao uplaćen i biti ći spremljen u Vaš pospis listića koje ste uplatili.

Ukoliko želite uplatiti svoj listić u poslovnici, kad izradite svoj listić, pritisnite tipku “Poslovnica”. Zatim idete u poslovnicu i pronađete svoj listić u popisu svojih listića.

A dok ste tamo, novac možete uplatiti u poslovnici kako biste mogli uplatiti svoj listić online.

Uplatu karticom možete obaviti na našoj web stranici. Kad idete uplaćivati kliknite na opciju “Uplata karticom” te unesete željeni iznosi i kliknete uplati.

Sada kada znate kako uplatiti Vaš novac, saznajmo kako se možete kladiti uživo.

Sportska kladionica uživo

Klađenje uživo se razlikuje od drugih igara. Zbog toga što u drugom poluvremenu možemo postaviti okladu na ishod te igre. Ovo pruža igraču novu priliku da uloži na već postojeći rezultat nakon prvog poluvremena. I povećava igraću šansu za ostvarenje dobitka.

Sportska igra se dešava vrlo brzo, zbog toga se koeficijenti brzo ažuriraju na našoj web stranici. Rizici za ostvarivanje profita ili gubitka mogu varirati ovisno o tržištu.

Sportovi poput nogometa, tenisa i košarke su sve popularniji među sportovima, a naša Vas kladionica uživo ažuriranih koeficijenata koji će Vam biti na raspolaganju.

Važno je napomenuti da igrači koji zarađuju na klađenju, paze da ne postanu ovisni o zarađivanju s klađenjem, jer u tom slučaju brze i rade nepromišljene odluke mogu upropastiti ono što su do tada ostvarili.

Ako se želite kladiti uživo, a  nemate iskustva u predviđanju rezultata igara, preporučljivo je da stavite nekoliko manjih opklada, prije nego što stavite sav novac na jednu opkladu.

U slučaju dobitka, Vaš dobitak možete isplatiti s članskog broja. Tako što odaberete iznos isplate i poslovnicu u kojoj želite ispatiti Vaš novac. Nakon što ste potvrdili rezervaciju, prikazati će Vam se na ekranu “Kod za isplatu”. Nju predočite djelatnicima u poslovnici i podignite svoj dobitak. 

Sportska kladionica rezultati

Sportska kladionica Premier je dosad postignula mnoge rezultate. Mnogi su postigli visoke dobitke. Čak i jedna osoba iz Zenice koja je osvojila čak 41.189,98 km.

Nemojte čekati, jer igre čekaju na Vas. Već danas možete uplatiti novce na račun i započeti svoju avanturu klađenja. Ali zapamtite da se ne smijete zaletiti u igru, idite u nju s hladnom glavom i osvojite velike dobitke!

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.