PROMO

DRVOTRGOVINA MIKŠA

LJETNA RASPRODAJA – popusti na kompletnu ponudu laminata!

LJETNA RASPRODAJA – popusti na kompletnu ponudu laminata!
Drvotrgovina Mikša

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice!

11.7. počela je ljetna rasprodaja Drvo trgovine Mikša. Rasprodaja traje do 24.7. ili do isteka zaliha pojedinih artikala. Rasprodaja obuhvaća laminate, radne ploče, sobna vrata, iverale, zidne obloge, alate, okov za namještaj i sl. Sve artikle koji su na rasprodaji možete pogledati na linku ljetna rasprodaja ili možete pojedinačno potražiti posebno obilježene proizvode u navedenim kategorijama!

Ova rasprodaja posebno je atraktivna ako tražite novi dekor laminata. Kompletnu ponudu laminata stavili smo na akciju od minimalno -15%. Ponuda se sastoji od preko 60 dekora Swiss Krono laminata. Razne debljine, klase čvrstoće, dizajni – pronaći ćete dekor za svaki dom ili poslovni prostor! Od 25.7. cijene se vraćaju na staro stanje tako da iskoristite ovu ponudu!

Trebate alat ili akumulatorske strojeve? Pronađite ih kod nas! U navedenom razdoblju kompletna ponuda alata marke Makita je na popustu od -15%

O Be.yond Ecowall zidnim oblogama već smo nekoliko puta pisali. Ekološki prihvatljiva zidna obloga na bazi OSB- a isto je na popustu i to -20% na lagerski dostupnu količinu i -15% na robu po narudžbi!

U kategoriji sobna vrata naći ćete dva dekora na akciji - Ryfla i Tamni hrast. Samo dva, ali dva lagerska i (uz bijela vrata) najprodavanija dekora. Za vrijeme trajanja promocije popust vrijedi za odmah dostupnu robu i za robu koji potencijalno treba doručiti!

Imamo i popuste na odabrane dekore iverala i radnih ploča. Uz navedeni materijal nudimo Vam i usluge optimiziranja mjera, rezanja materijala na mjeru i kantiranja materijala. Na popustu će biti i odabrani modeli sudopera od nehrđajućeg čelika, ljepljenih ploča, okova za namještaj itd.

Kompletnu ponudu s popustima pogledajte na linku - LJETNA RASPRODAJA

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice!


 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.