PROMO

STAND UP KOMEDIJA

"Dežurni krivac" Goran Vinčić u Zrinskom! Jedan od najboljih stand up komičara u Hrvatskoj stiže u Karlovac - subota 18.3.

Inače, on voli pričati o seksu, narodnjacima, babama. Nemojte mu zamjeriti, imao je teško djetinjstvo.

DOBAR IZLAZAK PREDSTAVLJA:
GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC

STAND UP COMEDY SHOW
18.03.2023. Karlovac, Dom OSRH Zrinski

Goran Vinčić jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene, iza njega je dugotrajna i rasprodana dvoranska turneja (Zagreb, Beograd, Rijeka, Vukovar, Novi Sad, Slavonski Brod, Križevci i dr.), a sada stiže u Karlovac. Vinča i njegov show Dežurni krivac rasprodali su većinu dvorana, a pitate se zašto?

Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.

Inače, on voli pričati o seksu, narodnjacima, babama. Nemojte mu zamjeriti, imao je teško djetinjstvo. Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite RTL i emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Promo ulaznica: 8 EUR (rasprodano)
Regularna ulaznica: 10 EUR

 Ulaznice nabavite i na prodajnim mjestima Entria:

• TISAK media
Trg Matije Gupca 1, Karlovac

• GHETALDUS
Ivana Kukuljevića 1, Karlovac

Direktan link za online ulaznice:
https://www.entrio.hr/event/karlovac-goran-vincic-dezurni-krivac-show-13449


 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.