PROMO

PROVJERITE!

Svi pričaju o Croatijinom Spektru, evo kako uštedjeti do 700 eura godišnje

Svi pričaju o Croatijinom Spektru, evo kako uštedjeti do 700 eura godišnje

Riječ je o jedinstvenoj ponudi Croatia osiguranja koja omogućuje spajanje više polica osiguranja svih članova kućanstva u jedan od četiri paketa.

Istraživanja pokazuju da članovi kućanstva u Hrvatskoj koriste u prosjeku sedam do osam polica osiguranja raspoređena u dva do tri različita osiguravajuća društva što nerijetko otežava plaćanje i praćenje što koja polica pokriva i što se za svaku policu dobiva. Kako bi svi članovi kućanstva jednostavnije upravljali svojim policama, Croatia osiguranje je prvo na našem tržištu predstavilo inovaciju koja omogućuje spajanje polica cijelog kućanstva na jednom mjestu. Spektar je potpuno novi koncept uz koji korisnici u Hrvatskoj po prvi put mogu spajati police, ali i ostvariti brojne uštede i pogodnosti.

Što je točno Spektar?

Riječ je o jedinstvenoj ponudi Croatia osiguranja koja omogućuje spajanje više polica osiguranja svih članova kućanstva u jedan od četiri paketa. Spajanjem polica u jedan paket svi članovi kućanstva ostvaruju dodatne uštede i pogodnosti na jednostavan i transparentan način.

Namijenjen je svim kućanstvima koja žele uštedjeti, imati sve svoje police na jednom mjestu, brzo i lako dostupne s preglednim uvjetima, brojne pogodnosti te sigurnost i brzinu kod ugovaranja paketa.

Klijenti Croatia osiguranja Spektru mogu pristupiti ako posjeduju police osiguranja vozila (obvezno i/ili kasko), imovine ili zdravstvenog osiguranja (dopunsko i/ili dodatno), a u obzir se uzimaju sva osiguranja koja traju minimalno godinu dana i dulje, osim životnog.

Koji paketi postoje, kako Spektar funkcionira i koje vam pogodnosti zapravo donosi?

Ovisno o broju vrsta aktivnih polica, klijenti dobivaju pristup određenim paketima. Više polica osiguranja otvara mogućnost većeg paketa, a veći paket donosi više pogodnosti.

Spektar obuhvaća četiri vrste paketa – Start, Optimum, Smart i Premium. Za pristup prvom paketu potrebno je imati dvije vrste polica i minimalnu potrošnju od 350 eura godišnje. Ulaskom u Start paket, klijent ostvaruje godišnju uštedu od 15 eura, do 40 eura popusta na gorivo kod partnera, te Croatia pogodnosti poput besplatne pravne pomoći kod prometne nezgode, 20 posto popusta na osiguranje od loma stakla i 50 posto popusta na osiguranje platnih kartica. Nakon Start paketa, ako klijent ugovori još jednu osigurateljnu policu, automatski ulazi u Optimum paket gdje pogodnosti rastu – godišnja ušteda od 30 eura, do 50 eura popusta na gorivo, sve pogodnosti iz prvog paketa te, dodatno, 50 posto popusta na osigranje zaštite bonusa i na osiguranje od privatne odgovornosti. Minimalna potrošnja za ovaj paket iznosi 550 eura. Kao što je ranije navedeno, ugovaranjem nove police, klijent automatski ulazi u novi Spektar paket.

Nakon Starta i Optimuma, ugovaranjem četvrte police osiguranja, klijent prelazi u Smart paket gdje je minimalna potrošnja 800 eura, a pogodnosti još veće. Moguća je godišnja ušteda od 45 eura, dostupne su sve pogodnosti „manjih“ paketa te, dodatno, 30 posto na godišnji sistematski pregled i besplatan paket usluga asistencije vozila. Od pogodnosti partnera, u Smart paketu, klijent ima pravo na do 60 posto popusta na gorivo.

Zadnji paket, za koji je potrebno u jednom kućanstvu ugovoriti pet ili više vrsta proizvoda s minimalnom potrošnjom od tisuću eura, donosi godišnju uštedu od 60 eura, besplatni preventivni pregled, 50 posto popusta na odabrani specijalistički pregled i do čak 70 eura popusta na gorivo kod partnera. Osim toga, korisnik Premiuma ima sve pogodnosti Smart paketa. Ukupne godišnje uštede mogu iznositi i do 700 eura.

Sve pogodnosti mogu koristiti svi članovi kućanstva: Kasica, iznos u eurima koji klijenti dobivaju na mjesečnoj bazi i mogu ga koristiti za plaćanje premije osiguranja, Gratis osigurateljne pogodnosti, police osiguranja koje klijenti dobivaju na dar, Popusti na osigurateljne proizvode, police osiguranja koje klijenti mogu ugovoriti s popustom te Popusti kod partnera, jedinstveni popusti na proizvode ili usluge tvrtki partnera.

Spektar je moguće ugovoriti već danas direktno putem zastupnika, zatražiti ugovaranje preko web stranice, a uskoro i putem aplikacije Moja Croatia.

 

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.