PROMO

PROVJERITE!

Posteljina za ljepše i mekše snove

Posteljina za ljepše i mekše snove
Lesnina

Vjerujemo kako ćete se složiti s nama da nema ljepšeg osjećaja od onog kada čisti legnemo u čistu posteljinu. Taj osjećaj ugode stvara nam udobna i mekana posteljina.

Za pravi odmor važan je materijal

Kako bi spavanje zaista utjecalo na to da se budite odmorni treba voditi brigu o tome koji materijal posteljine koristite. Danas je izbor zaista neiscrpan pa možete izabrati između: pamuka, satena, flanela ili svile. Jeste li znali da spavanje na satenskoj ili svilenoj posteljini ima dobar utjecaj na vašu kožu? Danas izbor posteljine najčešće pada na pamučne posteljine, no ako želite da vam koža diše tijekom cijele noći, da vam se kosa ne zapetlja i da se ne budite s tragovima posteljine na licu savjetujemo da probate svilenu ili satensku posteljinu.

Ova posteljina osim što omogućuje vašoj koži da diše, podići će vaš odmor i spavanje na jednu višu razinu. Spavanjem na ovakvoj posteljini osjećat ćete se kao da spavate u najluksuznijem hotelu, a osjećaj ugode neće prestajati tijekom cijelog odmora.

Svako godišnje doba ima svoju posteljinu

Vjerujemo kako već znate da je zimi najljepše spavati u flanel posteljini jer ona ugodno grije pa ćete se nakon što legnete u ovu posteljinu osjećati kao da vas je netko najnježnije i najtoplije zagrlio. Za vrijeme ljetnih i toplijih mjeseci svakako odabir pada na svilene i satenske posteljine koje će vaše tijelo hladiti i nećete se buditi od vrućine. Pamučne posteljine svakako su najčešći izbor, ali i najzahvalniji jer odgovaraju svim godišnjim dobima.

Neka posteljina priča priču

Osim raznih materijala i dimenzija posteljina, svaka od njih ima svoj dizajn. Bilo da birate posteljinu za svoju spavaću sobu, za gostinjsku ili dječju dizajn posteljine može preuzeti priču cijele prostorije. Djeca vole kada su posteljine u dizajnu njihovog najdražeg crtanog lika ili pak životinja, odrasli vole cvjetne ili grafičke uzorke, dok velikom većinom posteljinu za goste biramo u jednobojnim varijantama.

Kako održavati posteljinu?

Postoji nekoliko savjeta koje bismo voljeli podijeliti s vama, a pomoći će vam u tome da vaša posteljina dugo izgleda lijepo i kao nova. Prilikom pranja i održavanja vašu posteljinu okrenite naopako te slijedite upute na etiketi kako bi boja vaše posteljine ostala postojana. Svoju posteljinu sušite na zraku i perite ju na niskim temperaturama. Naglašavamo kako bi radi osobne higijene posteljinu trebalo mijenjati i prati svakih tjedan dana, posebno ako ste skloni alergijama.

Neka vam svaki odlazak u krevet postane poseban užitak, a spavanje poseban i zasluženi odmor. Bez obzira na to koji materijal, dimenziju ili dizajn odaberete vjerujemo kako će vaši snovi biti mirni i ugodni.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.