PROMO

KORISNA PLATFORMA

Zdravi Osmjesi, zadovoljni zaposlenici: Zubee.hr stiže u Karlovac! Unaprijedite stomatološku skrb u poslovnom okruženju

Zdravi Osmjesi, zadovoljni zaposlenici: Zubee.hr stiže u Karlovac! Unaprijedite stomatološku skrb u poslovnom okruženju

Model koji Zubee nudi jedinstven je na tržištu jer uključuje i članove uže obitelji bez ikakvih dodatnih troškova.

Tvrtka Employee Hero shvatila je izuzetnu važnost pružanja poslodavcima mogućnost da svojim zaposlenicima osiguraju benefite koje prelaze uobičajene standarde. Dok su godišnji sistematski pregledi već sjajan dodatak koji neke firme nude kako bi se brinule o zdravlju svojih zaposlenika, Platforma Zubee ide korak dalje.

Odlučili su predložiti tvrtkama da svojim zaposlenicima omoguće izvanredne pakete stomatoloških usluga potpuno besplatno.

Model koji Zubee nudi jedinstven je na tržištu jer uključuje i članove uže obitelji bez ikakvih dodatnih troškova. Stomatološke usluge, često smatrane luksuzom ili privilegijom dostupnom samo kroz skuplje zdravstvene planove, sada su lako dostupne zaposlenicima bez ikakvih dodatnih troškova, zahvaljujući modelu koji promovira Employee Hero.

Za prvi sam pregled malo duže čekao međutim kad smo krenuli narednih je par posjeta išlo vrlo brzo. Jako mi se sviđa što se sve obavi na jednom mjestu, osoblje je ljubazno i kad sam krenuo s posjetama išle su brzo jedna za drugom. Još nisam potrošio cijeli paket no liječnik mi je rekao da trenutno nemamo ništa za raditi, pa da se javim kada/ako ću trebati. Takvu stomatološku uslugu želim za sebe, i za svoju obitelj!“

Zaposlenik tvrtke Panon trade d.o.o.

Model koji nudi Zubee usredotočen je na pružanje dvostruke koristi za zaposlenike i poslodavce. Koncept je jednostavan - poslodavci se pretplate na uslugu koja omogućuje zaposlenicima i članovima njihove obitelji pristup stomatološkim uslugama bez dodatnih troškova.

Popis partnera stomatologa u Zagrebu možete pronaći na stranici Zubee.hr, a građani Karlovca i okolnih mjesta također će uskoro imati pristup vrhunskim stomatološkim uslugama putem ove platforme bez potrebe za dugim putovanjem do Zagreba.

Jedan od ključnih stavova koje Employee Hero promiče jest neraskidiva veza između kvalitete života radnika i njihove produktivnosti na poslu. Pristup kvalitetnoj stomatološkoj skrbi može biti ključan za svakodnevni život pojedinca, poboljšavajući ne samo osmijeh već i samopouzdanje. Visoko samopouzdanje direktno utječe na profesionalno ponašanje, potičući bolju suradnju među kolegama i jačanje poslovnih veza.

Jedna od istaknutijih tvrtki koje su ove benefite pružile svojim zaposlenicima je i Tvrtka Panon trade d.o.o. Svim svojim zaposlenicima pruža benefit stomatoloških usluga putem koncepta ZuBee, ono što ih je ugodno iznenadilo da je iskorištenost jako velika preko 70 %, i da su ljudi zadovoljni uslugom koju dobivaju u odabranim ordinacijama.

"Svake godine plaćamo sistematske preglede svima u tvrtki no prošle godine odlučili smo se omogućiti benefit stomatoloških usluga putem koncepta ZuBee za sve naše zaposlenike, ali i članove njihove uže obitelji jer benefit mogu koristiti i uži članovi obitelji, i to bez dodatne nadoplate, što je fantastično. Nadajući se da će i djelatnici prepoznati iskorak tvrtke u smjeru osiguranja motivirajućih uvjeta rada."

Renata Bešenić, direktorica društva tvrtka Panon trade d.o.o.

Platforma Zubee donosi revolucionarne promjene u pristupu korporativnom blagostanju, stavljajući koristi zaposlenika na prvo mjesto. Pružanje stomatoloških usluga bez dodatne nadoplate ne samo da postaje standardni element, već i temeljna komponenta brige o općem zdravlju i zadovoljstvu pojedinca. Ova politika omogućava radnicima da dožive značajno veću vrijednost u svom profesionalnom okruženju, što rezultira povećanom produktivnosti i unaprjeđenjem profesionalnih odnosa unutar timova. Investiranje u radnike ne samo da je etički izbor, već se pokazuje i kao strateška prednost koja oblikuje budućnost tržišta rada.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.