PROMO

Zašto odabrati TOSHIBA klima uređaj?

Zašto odabrati TOSHIBA klima uređaj?

MB Frigo Grupa je vodeći distributer TOSHIBA klima uređaja u Adria regiji.

Japanski proizvođač klima uređaja s novim modelima iskoračio je u moderan dizajnerski stil s naprednim tehničkim funkcijama.

TOSHIBA klima uređaji za 2024. godinu kombiniraju inovativnu tehnologiju, visoku energetsku učinkovitost i elegantan dizajn kako bi korisnicima pružili najbolje moguće iskustvo klimatizacije. Svi modeli dostupni su kod ovlaštenih partnera preko MB Frigo Grupe, vodećeg distributera za Adria regiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klima uređaji za 365 dana u godini uz tihi rad i visoku energetsku učinkovitost

  • Vrhunske tehničke karakteristike osiguravaju rad klima uređaja kroz cijelu godinu kako bi korisnicima omogućili bezbrižnu klimatizaciju privatnih i poslovnih prostora. TOSHIBA klima uređaji nude vrhunsko grijanje i hlađenje, prilagođavajući rad prema vremenskim uvjetima. Visokokvalitetne komponente osiguravaju konstantnu intenzivnu upotrebu klima uređaja, pružajući dugovječnost i bezbrižnost korisnicima.

  • Jedna od istaknutih značajki TOSHIBA klima uređaja je njihov tihi rad. Dizajnirani su za minimalnu razinu buke, osiguravajući mirno okruženje, posebno tijekom noći.

  • TOSHIBA klima uređaji dizajnirani su za energetsku učinkovitost, što se odražava na smanjenje računa za struju za potrošače.

Tehnološka izvrsnost

  • Inverterska tehnologija: TOSHIBA je bila među pionirima uvođenja inverterske tehnologije u klima uređajima. Ova tehnologija omogućuje klima uređaju da prilagodi svoju snagu i izlaz hlađenja prema temperaturi dolaznog zraka, što rezultira dosljednom udobnošću, manjim trošenjem kompresora i značajnim uštedama energije.

  • IAQ (Kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru) filter: Mnogi TOSHIBA klima uređaji opremljeni su naprednim sustavima filtracije koji hvataju prašinu, alergene, pa čak i deodoriziraju zrak, osiguravajući zdraviju unutarnju okolinu.

  • Smart Sensing tehnologija: Prepoznaje prisutnost osoba u prostoriji i prilagođava rad uređaja kako bi osigurala maksimalnu udobnost i učinkovitost​​.


TOSHIBA modeli:

SEIYA Classic
Štedljiva udobnost - Verzija Classic pouzdanog početnog modela prodajnog programa. Suvremena tehnologija TOSHIBA kvalitete za grijanje i hlađenje za štedljive potrošače. Uključeni su komforni daljinski upravljač i opcija za WiFi vezu s nadzorom potrošnje energije.

SEIYA
Udobnost tiha poput šapata - Ažuriranje pouzdanog početnog modela invertera. Savršen prvi korak u svijet klimatizacije s tehnologijom invertera i svim dodacima koji su zaista potrebni. Sada dostupan s komfornim daljinskim upravljačem i novim trakama filtra. To uključuje i tihi način rada vanjske i unutarnje jedinice.

SHORAI Edge
Univerzalni multitalent - Ažuriranje dizajna i funkcija u klasi HIGH Line. Dostupno u bijeloj i crnoj boji s pouzdanim značajkama, uključujući serijsko upravljanje putem aplikacije (Wi-Fi) i nadzor potrošnje energije za Single Split sustave. Više informacija o modelu pogledajte na video prezentaciji.

HAORI
Dizajn s tkaninom - Inovativan dizajn s tkaninom čini HAORI model savršenim za moderne interijere. Uz najbolju učinkovitost, ovaj uređaj dolazi s ugrađenim WiFi modulom i naprednim sustavom filtriranja​​. Više informacija o modelu pogledajte na video prezentaciji.

DAISEIKAI 10
Premium u udobnosti i učinkovitosti - Uređaj Daiseikai 10 predstavlja inovativan dizajn, visoku učinkovitost i maksimalnu udobnost. Gotovo predobro samo za hlađenje ili grijanje. Kretanje i čišćenje zraka u prostoriji odrađuje se na najvišoj razini, funkcija Smart Sensing prepoznaje kretanje osoba i individualno upravlja klimatizacijom prema kriterijima komfora i učinkovitosti. Model je dostupan s panelom u bijeloj boji i panel s drvenom varijantom. Više informacija o modelu pogledajte na video prezentaciji.

MB Frigo Grupa: Vodeći distributer TOSHIBA klima uređaja

MB Frigo Grupa d.o.o je vodeći distributer TOSHIBA klima uređaja u Adria regiji. Već više od 30 godina distribuiramo TOSHIBA klimatizacijske sustave, osiguravajući postprodajnu podršku i visoku tehnološku razinu podrške instalaterima i kupcima diljem regije. MB Frigo Grupa osvojila je prestižne nagrade kao broj 1 distributer u prodaji TOSHIBA klima uređaja u Adria regiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!