PROMO

IGRA I UČENJE

Menar Academy Karlovac - sigurno mjesto za Vaše dijete! Nova dimenzija obrazovanja i brige za djecu

Menar Academy Karlovac - sigurno mjesto za Vaše dijete! Nova dimenzija obrazovanja i brige za djecu
foto ilustracija

Ne propustite priliku omogućiti svojoj djeci da kroz igru i učenje razviju potencijale koje će koristiti cijeli život.


U današnjem dinamičnom svijetu, obrazovanje igra ključnu ulogu u razvoju djece, a Menar Academy Karlovac nudi inovativni pristup koji otvara vrata naprednim obrazovnim metodama. Ova akademija vec treću godinu zaredom pruža specijalizirane programe za razvoj intelektualnih i matematičkih vještina djece kroz Numicon i Mentalnu aritmetiku. Ova dva programa su namijenjena djeci uzrasta od 4 do 14 godina, Menar Academy pruža cjelovit program koji potiče koncentraciju, logičko razmišljanje i sposobnost rješavanja problema na zabavan i učinkovit način.

Zašto je Menar Academy drugačija?

Djeca koja prolaze kroz Menar program razvijaju bolje kognitivne vještine, uključujući bolju memoriju, pažnju i kreativnost. Ove vještine ne samo da im pomažu u svakodnevnim školskim obavezama, već i u budućim životnim izazovima.

Edukacija prilagođena svakom djetetu

Jedan od glavnih ciljeva Menar Academy Karlovac je prilagoditi obrazovni proces svakom djetetu individualno. Programi su dizajnirani tako da djeca napreduju vlastitim tempom, čime se osigurava da svako dijete može maksimalno iskoristiti svoj potencijal. Iskusni instruktori kontinuirano prate napredak djece, pružajući im podršku i motivaciju u svakom koraku.

Jutarnja družionica - nova usluga 

Za roditelje koji traže kvalitetnu brigu o djeci tijekom jutarnjih sati, Menar Academy nudi Jutarnju družionicu. Ovdje roditelji mogu ostaviti svoje dijete na čuvanje po satu, dok se ono uključuje u raznovrsne aktivnosti koje kombiniraju igru i edukaciju. Djeca od 2 godine i starija sudjeluju u zabavnim aktivnostima: s brojevima, kreativnim zadacima i igrama koje potiču njihov razvoj. Ovo je savršeno rješenje za roditelje koji žele da njihova djeca provode vrijeme u sigurnom okruženju, uz stručno vodstvo.

Proslave rođendana

Uz to, Menar Academy Karlovac nudi mogućnost organizacije nezaboravnih proslava rođendana. Naši tematski programi osiguravaju da svaki rođendan bude jedinstven i prilagođen željama slavljenika. Djeca se zabavljaju kroz interaktivne igre, kreativne radionice i posebne aktivnosti koje ih istovremeno zabavljaju i uče. Roditelji mogu biti sigurni da će njihovom djetetu biti priređena nezaboravna proslava uz podršku stručnog tima.

Psihološko savjetovanje

Osim edukativnih i zabavnih programa, Menar Academy pruža i psihološko savjetovanje djeci i roditeljima. Nudimo podršku djeci i roditeljima u suočavanju s različitim izazovima vezanim uz odgoj, obrazovanje i svakodnevni život. Individualna savjetovanja pomažu u rješavanju problema s koncentracijom, samopouzdanjem i međuljudskim odnosima, osiguravajući djetetov zdrav emocionalni razvoj.

Pozitivni učinci na dugoročni razvoj

Istraživanja pokazuju da djeca koja se bave mentalnom aktivnosti razvijaju višu razinu samopouzdanja i ne boje se suočiti s kompleksnim problemima. To je ključni razlog zbog kojeg roditelji sve češće biraju Menar Academy kao dopunu klasičnom obrazovanju. Uz to, kroz naše programe djeca kroz igru i interaktivne aktivnosti uče kako postati samostalnija i spremnija za izazove modernog društva.

Upisi su otvoreni!

Menar Academy Karlovac trenutno otvara vrata za novu generaciju polaznika. Svi roditelji koji žele svojoj djeci pružiti dodatnu obrazovnu i odgojnu prednost mogu se informirati o detaljima upisa i programu na službenoj stranici akademije, Facebook i Instagram profilima ili nazvati na 095/393-9869.

Ne propustite priliku omogućiti svojoj djeci da kroz igru i učenje razviju potencijale koje će koristiti cijeli život. Pridružite se Menar Academy Karlovac i osigurajte da vaša djeca rastu s osmijehom i znanjem koje ih vodi ka uspjehu!
 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.