REGIONALNA HRVATSKA

SLAVLJE RAKOVČANA

Hakleri Rakovca u sjajnoj atmosferi u Šancu osvojili Ljetnu HAKL ligu pobjedom 78:58 nad ekipom POP AP (FOTO)

Hakleri Rakovca u sjajnoj atmosferi u Šancu osvojili Ljetnu HAKL ligu pobjedom 78:58 nad ekipom POP AP (FOTO)

Košarka se vratila u Šanac! Makar nakratko, ali uz popriličan zalog organizatorima Ljetne HAKL lige za narednu sezonu. Već jako dugo tribine legendarnog karlovačkog košarkaškog borilišta nisu bile tako ispunjene kao na finalnom danu jubilarne 20. Ljetne lige, koju su Karlovčani očito s vremenom zaista sve više prihvaćali sve do danas kada je unatoč neugodnim pandemijskim vremenima finale gledalo oko 1.000 posjetitelja.

Neizvjesnosti, doduše, nije bilo. Hakleri Rakovca neporaženi su došli do finala, neporaženi ostaju i nakon njega - s glatkih 78:58 svladali su mladi POP AP, koji je malo uzbuđenja u susret unio samo u drugoj četvrtini kada su od 7:17 stigli na 28:28. Na poluvremenu su Rakovčani ipak vodili 32:28, a u nastavku je sve bilo u njihovom znaku pa zasluženo nose trofej, a i obje pojedinačne titule - Fran Hodak je najbolji igrač turnira, a Tin Panjević najbolji strijelac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U vrlo zanimljivom susretu za 3. mjesto Novi centar je sa 52:50 svladao NVTEH. Tri minute prije kraja bilo je 46:39 za Novi centar, NVTEH je potom pritisnuo i stigao do vodstva 48:47, Laskač tricom doveo Novi centar u novo vodstvo, a NVTEH potom ishitreno pokušao tricom. Brzi faul nije pomogao jer Peris je mirno pogodio slobodna bacanja i osigurao "broncu" Novom centru.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!