KAportal Restaurant Croatica - sedam restorana iz Karlovačke županije u Top 100 u Hrvatskoj, Lovački rog i Žganjer već 22. puta | Karlovački informativni web portal

Restaurant Croatica – sedam restorana iz Karlovačke županije u Top 100 u Hrvatskoj, Lovački rog i Žganjer već 22. puta

U Rijeci je predstavljeno najnovije izdanje publikacije “100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti”, koja predstavlja najbolje hrvatske restorane za 2019./2020. godinu. Najbolji restorani odabrani su opsežnim terenskim istraživanjem koje je obuhvatilo čak 2500 restorana, ali i glasovanjem na portalu Gastronaut.hr čime su na poredak utjecali i izravni korisnici, dakle svakodnevni posjetitelji restorana.

Iz Karlovačke županije u publikaciju je uvršteno sedam restorana, koji će na svoja vrata moći zalijepiti etiketu “Restaurant Croatica” i pripadajuću plaketu, koji pokazuju da su ove godine među top hrvatskim restoranima.

Najdugovječniji lokalni restorani na ovoj listi su karlovački Lovački rog te Žganjer iz Jaškova, koji su ove godine već po 22. puta uvršteni na listu najboljih u ovom najdugovječnijem hrvatskom izboru, koji je pokrenut 1995. godine.

Sve redovitiji u izboru Top 100 hrvatskih restorana su i restoran DP iz Zvečaja koji je u publikaciju uvršten 17. put te Gradina iz Josipdola koja je ove godine po 16. put među najboljima.

Ogulinski Frankopan u ovoj se knjizi-vodiču našao po 11. put, treći puta u ovom cijenjenom društvu je restoran Mirjana-Rastoke iz Nikšića, a po drugi puta uvršten je Lovački dom Muljava.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori