KAportal RTL je od jučer je bogatiji za još jedan kanal - RTL Adriju! | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

RTL je od jučer je bogatiji za još jedan kanal – RTL Adriju!

Velika medijska obitelj RTL Hrvatska od jučer je bogatija za još jednog člana – kanal RTL Adriju, koji će gledateljima donijeti najbolja filmska ostvarenja i serije obožavane diljem cijele regije!

Kanal RTL Adria novi je specijalizirani zabavni kanal koji će prikazivati komedije, dramske serije, akcijske serije, serije za mlade te filmove različitih žanrova, a zbog kvalitete sadržaja te raznolikosti koji nudi gledateljima, pridonijet će drukčijoj programskoj ponudi na teritoriju Republike Hrvatske. Predviđeno dnevno trajanje programa jest  19 sati, bit će dostupan u ponudi kabelskih operatera, a novi su kanal u eter svečano pustili direktorica programa RTL-a Ana Bižić te direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi.

„Nastojimo uvijek osluškivati potrebe naših gledatelja, pratiti trendove te ponuditi najbolju zabavu uz naše kanale. RTL Adria je jedinstven kanal u svojoj ponudi isključivo regionalnog filmskog i serijskog programa,  vjerujemo da će naši gledatelji prepoznati kvalitetu te uživati u mnogim premijerama i klasicima“, rekla je Ana Bižić, a direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi otkrio je u kojem smjeru se nastavlja razvijati RTL.

„Pokretanjem RTL Adrije, nastavljamo s razvojem svojih specijaliziranih kanala. Prije šest godina pokrenuli smo kanale RTL Passion, Crime i Living, koji su danas najpopularniji kanali u Hrvatskoj, a sada smo osjetili potrebu naših gledatelja na premium platformama za novim kanalom, a rezultat toga je RTL Adria.“

U svoj raznovrsni repertoar RTL Adria uvrstit će sve premium televizijske sadržaje cijele regije poput serija „Senke nad Balkanom“, „Besa“, „Mamini „Vratit će se rode“, gledatelji će uživati i u klasicima poput „Krize“, „Ubice mog oca“, „Ena žlahtna štorija“, „Jutro će promeniti sve“ te bosanskom sitcomu „Studio 4“, ali i „Pogrešnom čovjeku“, „Tajnama“, „Vatrama ivanjskim“ i mnogim drugim RTL-ovim uspješnicama.

RTL Hrvatska sada u svom portfelju ima tri nacionalna kanala; RTL, RTL2 i RTL Kockicu, specijalizirane IPTV kanale RTL Passion, RTL Crime i RTL Living, kanal RTL Croatia World, koji je u ponudi specijaliziranih operatera Australije, Novog Zelanda, Sjeverne Amerike, Kanade, Austrije i Srbije, najveću digitalnu videoplatformu RTLplay te novi specijalizirani kanal RTL Adriju, posvećenu onima koji vole provoditi vrijeme uz vrhunske televizijske sadržaje i klasike.

Smijeh, akcija, ljubav – jezik RTL Adrije koji svi razumiju.

RTL.hr

  • Odgovori