KAportal Streljaštvo: Vlado Cindrić prvak države u gađanju zračnim pištoljem, SK Policajac treći u Hrvatskoj | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Streljaštvo: Vlado Cindrić prvak države u gađanju zračnim pištoljem, SK Policajac treći u Hrvatskoj

Sjajne rezultate ostvarili su karlovački strijelci na prvenstvu Hrvatske u gađanju zračnim pištoljem u Osijeku – Streljački klub Policajac osvojio je treće mjesto u državi, dok je Vlado Cindrić postao prvak Hrvatske.

U finalu gađanja zračnim pištoljem sa 10 metara, karlovački SK Policajac imao je dva predstavnika – Matija Cindrić u finale je ušao s trećeg mjesta, a Vlado Cindrić sa sedmog, no u finalu je iskusni Vlado Cindrić pucao zaista sjajno i sa 236.1 upucanih krugova uvjerljivo osvojio zlatno odličje ispred Leona Luke Čelića iz Osijeka 1784 i Željka Posavca iz solinskog Dalmacijacementa, dok je Matija Cindrić zauzeo šesto mjesto.

U Osijeku je ujedno odrađeno i posljednje kolo 1.A Hrvatske lige u streljaštvu, u kojem je Policajac zauzeo treće mjesto, baš kao i u ukupnom poretku. Uz Vladu i Matiju Cindrića u postavi Policajca je bio Slavko Matanić, koji je pojedinačno zauzeo 15. mjesto.

Nastupili su i strijelci SK Karlovca koji su ekipno zauzeli 16. mjesto u sastavu David Bencetić, Tihomir Trgovčić i Davor Radusinović.

KAŠonline

nor
  • Odgovori