TRAŽIŠ POSAO?

RADNA MJESTA

TRAŽIŠ POSAO! I u uvjetima gospodarske krize na pomolu otvorena su radna mjesta - pogledajte pregled poslova u Karlovačkoj županiji

TRAŽIŠ POSAO! I u uvjetima gospodarske krize na pomolu otvorena su radna mjesta - pogledajte pregled poslova u Karlovačkoj županiji
foto ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

OVB Allfinanz Croatia d.o.o. zapošljava financijskog planera (m/ž) u Ogulinu. Rok prijave je 8.5. Posao se sastoji od analize tržišta, rada s informacijama i menadžerskih zadataka. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gavranović d.o.o. zapošljava prodavača – blagajnika (m/ž) u Dugoj Resi, Pribanjcima i Novigradu Na Dobri. Poslodavac nudi rad u dobroj atmosferi. Potrebna je spremnost na dinamičan posao i timski rad. Detalji na linku.

 

Sannik d.o.o. iz Karlovca traži vozača teretnog motornog vozila (m/ž). Rok prijave je 20.4. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Traži se posjedovanje vozačke dozvole C kategorije. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog usavršavanja. Provjerite detalje na linku.

 

AB gradnja d.o.o. traži poslovođu gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Rok prijave je 6.5. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac pruža zajednički smještaj. Provjerite detalje na linku.

 

Sajoma d.o.o. traži radnika na poljoprivrednom gospodarstvu (m/ž) u Novigradu Na Dobri, konobara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Dugoj Resi. Poslodavac nudi mogućnost smještaja za cijelu obitelj. Više na linku.

 

Domšić, pekarsko – trgovački obrt, traži prodavača pekarskih proizvoda u pokretnoj trgovini (m/ž) i pekara (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa. Rok prijave je 19.4. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

Gramot – Goršić d.o.o. u potrazi je za soboslikarom – ličilacem (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave su otvorene do 14.4. Uvjet je završena srednja škola, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite na linku.

 

Autotransport Karlovac d.d. traži gumara – montažera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 13.4. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od održavanja guma autobusa. Detalje pronađite ovdje.

 

Hidro – tehnika traži tesara (m/ž), armirača (m/ž), vodoinstalatera (m/ž), zidara (m/ž), rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima (m/ž) i pomoćnog radnika u građevinarstvu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Potražite kako aplicirati ovdje.

 

Karlovac promet d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice. Posao se sastoji od popravka vozila iz teretnog programa te malih gospodarskih vozila. Postoji mogućnost zaposlenja i za osobe drugih srodnih struka koji imaju iskustva s auto mehanikom i teretnim programom. Provjerite detalje na linku.

 

Sretno kandidatima!


Reci što misliš!