TRAŽIŠ POSAO?

KORONAKRIZA

Dobre vijesti: U posljednja dva tjedna u Karlovačkoj županiji zabilježen je značajan rast potražnje za radnicima

Dobre vijesti: U posljednja dva tjedna u Karlovačkoj županiji zabilježen je značajan rast potražnje za radnicima

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja.

U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

 

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljekarne Deltis Pharm su zdravstvena ustanova čiji je osnivač BELUPO, d.d., KOPRIVNICA. Osnovni zadatak poduzeća je osiguranje opskrbe i dostupnosti lijekova krajnjim korisnicima. Nude vam priliku da postanete dio njihovog tima na sljedećim pozicijama: magistar farmacije (m/ž) u Ogulinu, magistar farmacije (m/ž) u Crikvenici te farmaceutski tehničar (m/ž) u Crikvenici Iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Natječaj traje do 31.05. Kako bi se prijavili kliknite na link.

 

Ugostiteljski obrt Schery traži konobara (m/ž) u Ogulinu za obavljanje poslova pripreme i posluživanja pića. Minimalni uvjet je završena srednja škola. Radno iskustvo nije potrebno. Rok prijave je 10.06. Za više detalja kliknite na link.

 

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Zlatna Jesen traži njegovatelja (m/ž) u gradu Karlovcu. Prijaviti se možete do 01.06. Poslodavac očekuje jednu godinu radnog iskustva. Detalje o načinu prijave možete potražiti na linku.

Montaža Krtić iz Duge Rese zapošljava vodoinstalatera (m/ž) i to na neodređeno. Od kandidata se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Rok prijave je 11.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Poduzeće Signal traži instruktora vožnje A i B kategorije (m/ž) s tri godine radnog iskustva. Mjesto rada je Duga Resa. Od kandidata se očekuje poznavanje osnova rada na računalu. Potrebna je važeća licenca za instruktora vožnje A i B kategorije, te položena provjera stručne osposobljenosti. Za više detalja o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Autoprijevoznički obrt DOMTRANS traži vozača tegljača (m/ž) u Karlovcu. Potreban je položen vozački ispit B, C i E kategorije. Poslodavac od kandidata očekuje barem tri mjeseca radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

 

Sevo Bela d.o.o. traži radnika na pilani (m/ž) za piljenje i preradu drva. Mjesto rada je općina Netretić. Poslodavac je spreman osigurati plaću u iznosu od 5.500 kuna te ugovor na neodređeno. Iskustvo nije potrebno. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Poduzeće Bišćan traži grobara (m/ž) te pomoćnog radnika u klesarstvu (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 08.06. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Za detalje o pojedinačnim natječajima kliknite na link.

Sokol energije d.o.o. u potrazi su za pomoćnim radnikom (m/ž) u Dugoj Resi za obavljanje pomoćnih poslova, kao što je utovar i istovar plinskih boca. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo. Nudi se i ugovor na neodređeno. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 31.05. kliknite na link.

Poduzeće ŠTEFFI d.o.o. iz Karlovca zapošljava automehaničara (m/ž) za popravak i održavanje motornih vozila. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijave se zaprimaju do 03.06. Za više informacija kliknite na link.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude poslova za Karlovačku županiju potražite na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!