TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Jedno karlovačko poduzeće traži više od 40 radnika! A ima ih još…Pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Jedno karlovačko poduzeće traži više od 40 radnika! A ima ih još…Pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

 

AB gradnja d.o.o. iz Karlovca traži čak dvadeset tesara (m/ž) i dvadeset zidara (m/ž), ali i dvije osobe za poziciju poslovođa gradilišta (m/ž). Rok prijave je 19.06. Radi se o terenskom poslu. Poslodavac očekuje radno iskustvo. Ove oglase možete pronaći na poveznici.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ugostiteljski obrt Astralis traži dva konobara (m/ž) za posluživanje hladnih i toplih napitaka u Karlovcu. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Minimalan uvjet je završena osnovna škola. Za detalje o prijavi kliknite ovdje.

 

Poduzeće TKK iz Karlovca planira zaposliti tri tesara (m/ž), pet zidara (m/ž) te pet pomoćnih građevinskih radnika (m/ž). Rok prijave na ove natječaje je 18.06. Poslodavac osigurava smještaj. Detalje o prijavi možete pronaći na linku.

 

Pekarna Banija zapošljava dva prodavača pekarskih proizvoda (m/ž). Očekuje se znanje rada na računalu te jedna godina radnog iskustva. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 05.06. Kliknite ovdje za više detalja.

 

Ljekarne Deltis Pharm zdravstvena su ustanova čiji je osnivač BELUPO, d.d., KOPRIVNICA. Osnovni zadatak poduzeća je osiguranje opskrbe i dostupnosti lijekova krajnjim korisnicima. Nude vam priliku da postanete dio njihovog tima i to na poziciji: magistar farmacije (m/ž) u Ogulinu. Iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Natječaj traje do 31.05. Kako bi se prijavili kliknite na link.

 

Workforce, regionalna HR kompanija traži voditelja smjene u proizvodnji (m/ž) za rad u općini Vojnić. Rok prijave je 13.06. Nudi se dinamičan posao u uspješnom kolektivu, mogućnost razvoja i napredovanja te stabilnost i sigurnost radnog mjesta. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

 

Drvo Bela d.o.o. traži radnika na pilani (m/ž) za piljenje i preradu drva. Mjesto rada je općina Netretić. Poslodavac je spreman osigurati plaću u iznosu od 5.500 kuna te ugovor na neodređeno. Iskustvo nije potrebno. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Montaža Krtić iz Duge Rese zapošljava vodoinstalatera (m/ž) i to na neodređeno. Od kandidata se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Rok prijave je 11.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Obrt Tropic traži konobara (m/ž) i to na neodređeno. Mjesto rada je grad Ozalj. Novozaposlena osoba pripremat će hladna i topla pića te posluživati goste. Potrebna je jedna godina iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

 

Hotel Mirjana Rastoke iz naselja Donji Nikšić traži kuhara (m/ž), zbog povećanog opsega posla. Poslodavac može osigurati smještaj. Za ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 31.05. kliknite na link.

 

Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.000 oglasa za posao pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!