TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Novi top 10 poslova koji se nude na karlovačkom tržištu rada - pogledajte ponudu i prijavite se!

Novi top 10 poslova koji se nude na karlovačkom tržištu rada - pogledajte ponudu i prijavite se!

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

 

Bio Voće d.o.o. traži čak 5 berača borovnica (m/ž) u naselju Brezova Glava. Radi se o sezonskom poslu. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Natječaj je otvoren do 10.06. Ako se želite prijaviti kliknite na poveznicu.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prima traži logističara u maloprodaji (m/ž) za montiranje namještaja, rukovanje alatima za montažu, slaganje robe u vozilo te za obavljanje drugih srodnih poslova. Mjesto rada je Karlovac. Kandidat mora znati osnove rada na računalu te imati položen vozački ispit B kategorije. Želite raditi u Primi? Za prijavu kliknite na poveznicu.

Argus d.o.o. iz Karlovca zapošljava kuhara (m/ž) s jednom godinom radnog iskustva. Rok prijave na natječaj je 26.06. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Grgas d.o.o. traži voditelja ugostiteljskog objekta (m/ž) za obavljanje konobarskih poslova i poslova voditelja u ugostiteljskom objektu. Mjesto rada je grad Karlovac. Nudi se ugovor na neodređeno. Za detalje o prijavi kliknite ovdje, ali požurite jer je natječaj otvoren do 25.06.

Poduzeće Chelichana zapošljava na poziciji tapetar (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje barem godinu dana radnog iskustva. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Nobiles traži kuhara (m/ž) u općini Draganić. Prijaviti se možete do 15.06. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo. Detalje o načinu prijave možete potražiti na linku.

 

Obrt Peretić iz Duge Rese treba 2 keramičara (m/ž). Novozaposlene osobe bavit će se postavljanjem keramičkih pločica, mramora, granita i kamena. U obzir dolaze samo kandidati s položenim vozačkim ispitom B kategorije. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici. Prijaviti se možete do 26.06.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava na poziciji šumski traktorist (m/ž) za izvlačenje trupaca iz šume. Radi se o terenskom poslu na području grada Karlovca i Karlovačke županije. U obzir odlaze kandidati s položenim vozačkim ispitom B kategorije. Radno iskustvo nije potrebno. Ukoliko ste zainteresirani kliknite ovdje.

 

Drvo Bela d.o.o. traži radnika na pilani (m/ž) za piljenje i preradu drva. Mjesto rada je općina Netretić. Poslodavac je spreman osigurati plaću u iznosu od 5.500 kuna te ugovor na neodređeno. Iskustvo nije potrebno. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Workforce, regionalna HR kompanija traži voditelja smjene u proizvodnji (m/ž) za rad u općini Vojnić. Rok prijave je 13.06. Nudi se dinamičan posao u uspješnom kolektivu, mogućnost razvoja i napredovanja te stabilnost i sigurnost radnog mjesta. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude poslova za Karlovačku županiju potražite na sljedećem linku. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!