TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Raznolika ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pogledajte otvorena radna mjesta i prijavite se

Raznolika ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pogledajte otvorena radna mjesta i prijavite se

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Veljun d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž). Mjesto rada je naselje Veljun, a rok prijave 21.06. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu hrane te za vođenje brige o higijeni radnih površina. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Ako se želite prijaviti, kliknite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poduzeće Krajačić traži prodavača - skladištara (m/ž) za prodaju građevinskog materijala, izdavanje robe, praćenje lagera, rad sa strankama te skladišne poslove. Mjesto rada je naselje Belajske Poljice. Radno iskustvo nije potrebno. Poželjno je poznavanje građevinskog materijala i građevinskih proizvoda, te iskustvo u kontaktu s kupcima. Natječaj je otvoren do 30.06. Za više detalja kliknite na link.

Ugostiteljski obrt OAZA zapošljava konobara (m/ž) u Karlovcu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za posluživanje pića. Očekuje se minimalno pola godine radnog iskustva, a poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Rok prijave je 30.07. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

Iz poduzeća Ruša traže 2 radnika niskogradnje (m/ž) u Karlovcu. Pomoćni poslovi u niskogradnji, rad na miješalici i rad na iskopu samo su neki od zadataka koje ćete obavljati. Minimalan uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Radno iskustvo nije potrebno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Viva Ugos j.d.o.o. iz Karlovca traži konobara (m/ž) za pripremu i posluživanje pića. Radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Očekuje se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Ovaj natječaj je otvoren do 30.06. Za više detalja kliknite na poveznicu.

Sigurnost Karlovac d.o.o. planira zaposliti zaštitara (m/ž) u Karlovcu. Nudi se ugovor na neodređeno. Ova pozicija idealna je za one koji nikad nisu radili i žele steći prvo radno iskustvo, jer se radno iskustvo ne očekuje. Detalje ovog oglasa za posao, aktivnog do 30.06. možete pronaći na linku.

Obrt Mozaik traži čak 3 keramičara (m/ž) za terenski rad u gradu Karlovcu i okolici. Poslodavac osigurava zajednički smještaj za sve radnike. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije te minimalno jednu godinu radnog iskustva. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Dom zdravlja Karlovac zapošljava medicinskog tehničara (m/ž). Novozaposlena osoba bit će zadužena za pomoć doktoru medicine kod pregleda, intervenciju i zbrinjavanje pacijenata, pripremu pacijenta za pregled i uzimanje sestrinske anamneze. Traži se SSS i položen stručni ispit te odobrenje za samostalan rad. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Pekara Dujam zapošljava na poziciji vozač lakog dostavnog vozila (m/ž) za dostavu pekarskih proizvoda. Mjesto rada je općina Netretić. U obzir dolaze samo kandidati s položenim vozačkim ispitom B kategorije. Rok prijave na ovaj natječaj je 05.07. Za više detalja kliknite na link.

Centar za radnu terapiju i rehabilitaciju Nada je u potrazi za fizioterapeutom (m/ž) u općini Vojnić. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za procjenu statusa korisnika, terapijske vježbe, koordinaciju i komunikaciju s korisnicima, unaprjeđivanje zdravlja i obavljanje drugih srodnih poslova. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 04.07. Ako vas zanima više, kliknite na poveznicu.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!