TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - Traže se blagajnici, pomoćni kuhari, monteri, vozači, čistači, autolimari, fizioterapeuti…

Ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - Traže se blagajnici, pomoćni kuhari, monteri, vozači, čistači, autolimari, fizioterapeuti…
foto ilustracija RTL/Pixabay.com

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

International Evona d.o.o. zapošljava operatera - blagajnika (m/ž) u automat klubu u Karlovcu. Vaš zadatak bit će uplata, isplata novca te obavljanje ugostiteljskih usluga. Traži se srednjoškolsko obrazovanje, dok radno iskustvo nije potrebno. Ovaj natječaj je otvoren do 07.07. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Argus d.o.o. iz Karlovca zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) s 3 godine radnog iskustva. Rok prijave na natječaj je 24.07. Nudi se ugovor na neodređeno. Minimalna tražena razina obrazovanja je osnovna škola. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Drvene kuće Zrinšćak, obrt koji se bavi restauracijom starih hrastovih kuća zapošljava montera drvenih elemenata (m/ž) u općini Draganić. Imat ćete priliku sudjelovati u izradi drvenih nastamba. Glavni uvjet za prijavu je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Natječaj je otvoren do 24.07. Želite se prijaviti? Kliknite na link.

TRG d.o.o. iz Karlovca traži 2 rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), kao što su bager, buldožer i kombinirka. Kandidati moraju imati minimalno 2 godine radnog iskustva. Osiguran je zajednički smještaj. Novozaposlene osobe obavljat će terenski posao na području Karlovačke županije i to primarno u Karlovcu i Ogulinu. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 24.07. Za više detalja kliknite na link.

Stridon promet zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Bavit ćete se dostavom pića. Očekuje se da imate položen vozački ispit B i C kategorije te završeno srednjoškolsko obrazovanje. Od radnog iskustva je važnija motivacija. Nudi se ugovor na neodređeno. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 08.07., kliknite na poveznicu.

Zagrebački trgovinski sistem traži 5 čistača (m/ž) za čišćenje i održavanje benzinske postaje INA u naselju Vukova Gorica. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Natječaj je otvoren do 17.07. Kontakt informacije potražite na linku.

Autotransport Karlovac d.d. planira zaposliti autolimara (m/ž) za lakiranje motornih vozila. Mjesto rada je Karlovac. Od kandidata se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te završena trogodišnja srednja škola. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 24.07. Odgovarate traženom profilu? Prijavite se!

IV-ER - Kontex vatrogasne cijevi d.o.o. iz Karlovca zapošljavaju 2 pomoćna radnika (m/ž) u tekstilnoj industriji i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Novozaposlene osobe radit će u pogonu za proizvodnju vatrogasnih cijevi. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Za dodatne detalje kliknite ovdje.

Poduzeće Chelichana zapošljava na poziciji inženjer strojarstva (m/ž) u Karlovcu. Vaš zadatak bit će izrada proračuna i nacrta fitness opreme. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje barem godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 17.07. Ostale detalje natječaja možete pronaći na linku.

Centar za radnu terapiju i rehabilitaciju Nada je u potrazi za fizioterapeutom (m/ž) u općini Vojnić. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za procjenu statusa korisnika, terapijske vježbe, koordinaciju i komunikaciju s korisnicima, unaprjeđivanje zdravlja i obavljanje drugih srodnih poslova. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 04.07. Ako vas zanima više, kliknite na poveznicu.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!