TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke iz Karlovca i Karlovačke županije su u potrazi za radnicima

Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke iz Karlovca i Karlovačke županije su u potrazi za radnicima

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Deichmann trgovina obućom traži prodavača (m/ž) u Karlovcu. Novozaposlena osoba vodit će brigu o trgovini i prodaji, radit će s kupcima. Očekuje se komunikativnost, fleksibilnost i organiziranost. Kandidat mora biti vedra osoba, koja ima smisao za dobru komunikaciju sa strankama i za rad u timu. Poslodavac nudi rad u uređenoj sredini vrlo uspješnog međunarodnog poduzeća, zanimljiv, dinamičan i raznolik posao, mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja. Ukoliko ste prepoznali priliku i opisano Vam radno mjesto predstavlja osobni izazov, prijavite se!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tehnozavod-Marušić se bavi sistem integracijom, prvenstveno na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava te audio/video sustava. S timom kojeg čini više od 90 djelatnika i referentnom listom od preko 19.000 ugrađenih sustava vodeća su tvrtka u ovom poslu u Hrvatskoj. Tehnozavodu-Marušić možete se pridružiti na poziciji: Računalni tehničar za sustave tehničke zaštite (m/ž). Radi se o terenskom poslu koji se obavlja na području cijele Hrvatske. Radno iskustvo nije potrebno. Novim zaposlenicima omogućuju strukturirano uvođenje u posao. Očekuju vas stimulativna primanja uz plaćene dodatke na plaću, bonusi, plaćen prijevoz, službeni mobitel i računalo, klizno radno vrijeme… Želite samostalno programirati i puštati u rad sustave tehničke zaštite? Prijavite se!

Sigurnost Karlovac d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Karlovcu za čuvanje osoba i imovine. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Morate imati srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 31.07. kliknite na poveznicu.

Krojački obrt Leondy iz Duge Rese planira zaposliti 2 šivača (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo se ne očekuje. Minimalna tražena razina obrazovanja je osnovna škola. Za dodatne detalje kliknite na link.

Argus d.o.o. iz Karlovca zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) s 3 godine radnog iskustva. Rok prijave na natječaj je 24.07. Nudi se ugovor na neodređeno. Minimalna tražena razina obrazovanja je osnovna škola. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Drvene kuće Zrinšćak, obrt koji se bavi restauracijom starih hrastovih kuća zapošljava montera drvenih elemenata (m/ž) u općini Draganić. Imat ćete priliku sudjelovati u izradi drvenih nastamba. Glavni uvjet za prijavu je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Natječaj je otvoren do 24.07. Želite se prijaviti? Kliknite na link.

TRG d.o.o. iz Karlovca traži 2 rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), kao što su bager, buldožer i kombinirka. Kandidati moraju imati minimalno 2 godine radnog iskustva. Osiguran je zajednički smještaj. Novozaposlene osobe obavljat će terenski posao na području Karlovačke županije i to primarno u Karlovcu i Ogulinu. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 24.07. Za više detalja kliknite na link.

Zagrebački trgovinski sistem traži 5 čistača (m/ž) za čišćenje i održavanje benzinske postaje INA u naselju Vukova Gorica. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Natječaj je otvoren do 17.07. Kontakt informacije potražite na linku.

Autotransport Karlovac d.d. planira zaposliti autolimara (m/ž) za lakiranje motornih vozila. Mjesto rada je Karlovac. Od kandidata se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te završena trogodišnja srednja škola. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 24.07. Odgovarate traženom profilu? Prijavite se!

Poduzeće Chelichana zapošljava na poziciji inženjer strojarstva (m/ž) u Karlovcu. Vaš zadatak bit će izrada proračuna i nacrta fitness opreme. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje barem godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 17.07. Ostale detalje natječaja možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!