TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Više poduzeća iz Karlovca i Karlovačke županije u potrazi za radnicima - pogledajte tjednu ponudu poslova

Više poduzeća iz Karlovca i Karlovačke županije u potrazi za radnicima - pogledajte tjednu ponudu poslova
foto ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava Procurement Officier-a (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a rok prijave 6.8. Potrebno je prethodno iskustvo na sličnim poslovima, sposobnost rješavanja problema, motiviranost i odlično znanje engleskog jezika te napredne računalne vještine. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž). Rok prijave je 18.7., a mjesto rada Karlovac. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, stimulirajuće bonuse, naknade za prijevoz i slično. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kelteks d.o.o. zapošljava u Karlovcu industrijskog elektromehaničara (m/ž), industrijskog mehaničara (m/ž), inženjera razvoja i istraživanja (m/ž), kontrolora kvalitete (m/ž), planera proizvodnje (m/ž), tehnologa proizvodnje (m/ž), radnika u proizvodnji (m/ž) i knjigovođu (m/ž). Provjerite kako aplicirati.

Ćufurović fasade j.d.o.o. zapošljava fasadera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.7 Potrebno je više izvršitelja i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava šumskog traktorista (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.7. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a iskustvo nije važno. Provjerite detalje na linku.

P P K Karlovačka mesna industrija d.d. traži radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 20.7. Potrebno je više izvršitelja. Provjerite kako aplicirati.

Euro – Asfalt traži rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 31.7. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi smještaj. Više o poslu provjerite ovdje.

TP Mak d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Bariloviću. Rok prijave je 31.7. Provjerite uvjete o poslu ovdje.

Smart Flex d.o.o. za potrebe klijenta traži čistača na prodajnom mjestu (m/ž). Mjesto rada su Gornje Dubrave, a rok prijave 14.7. Iskustvo na sličnim poslovima može biti prednost. Provjerite više o poslu na linku.

Veterinarska ambulanta Banija d.o.o. zapošljava veterinara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 6.8. Posao se sastoji od pregleda i liječenja malih i velikih životinja u ambulanti. Provjerite detalje na linku.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!