TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Više tvrtki iz Karlovca i Karlovačke županije traži radnike, pogledajte ponudu poslova

Tražite posao? Više tvrtki iz Karlovca i Karlovačke županije traži radnike, pogledajte ponudu poslova

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Hrast, obrt za pećarsko-keramičarsku djelatnost, zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.8. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a iskustvo nije važno. Posao se sastoji od pomoćnih poslova u keramičarsko-pećarskom obrtu. Provjerite više ovdje.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava Procurement Officier-a (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a rok prijave 6.8. Potrebno je prethodno iskustvo na sličnim poslovima, sposobnost rješavanja problema, motiviranost i odlično znanje engleskog jezika te napredne računalne vještine. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

OTP Tržnica traži čistača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.7. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

Kelteks d.o.o. zapošljava u Karlovcu industrijskog elektromehaničara (m/ž), industrijskog mehaničara (m/ž), inženjera razvoja i istraživanja (m/ž), kontrolora kvalitete (m/ž), planera proizvodnje (m/ž), tehnologa proizvodnje (m/ž), radnika u proizvodnji (m/ž) i knjigovođu (m/ž). Provjerite kako aplicirati.

Josip Fudurić d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 14.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, marljivost, profesionalnost i odgovornost u poslu. Poželjno je poznavanje njemačkog jezika, a poznavanje engleskog je obvezno. Provjerite detalje na linku.

Ćufurović fasade j.d.o.o. zapošljava fasadera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.7 Potrebno je više izvršitelja i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Šokčić drvo, obrt za sječu i izradu drveta, traži pomoćnog radnika primarne prerade drva (m/ž). Mjesto rada je Tušilović, a rok prijave 31.7. Potrebna je završena osnovna škola. Poželjno je da kandidati imaju položen ispit za viličara, ali nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava šumskog traktorista (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.7. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a iskustvo nije važno. Provjerite detalje na linku.

Noky Security traži zaštitare – čuvare (m/ž) u Ogulinu. Potrebno je više izvršitelja za rad. Potrebna je licenca za zaštitara/ku. Rok prijave je 14.8. Provjerite detalje na linku.

Adriadiesel Green Energy d.d. traži kontrolora strojne obrade (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 24.7. Potrebno je više izvršitelja. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!