TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Raznolika ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, pogledajte je...

Tražite posao? Raznolika ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, pogledajte je...
RTL / Shutterstock

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu, Otočcu i Gospiću. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte.

Krajačić d.o.o. traži prodavača – skladištara građevinskog materijala (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice, a rok prijave 10.8. Poželjno je poznavanje građevinskog materijala i građevinskih proizvoda te iskustvo u kontaktu s kupcima. Provjerite detalje i kako aplicirati ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Montaža Krtić zapošljava vodoinstalatera – pomoćnog vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 31.8. U obzir dolaze i pomoćni radnici bez obzira na zvanje. Više na linku.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava Procurement Officier-a (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a rok prijave 6.8. Potrebno je prethodno iskustvo na sličnim poslovima, sposobnost rješavanja problema, motiviranost i odlično znanje engleskog jezika te napredne računalne vještine. Aplicirajte.

Moja Diridika d.o.o. traži slastičara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 19.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Posao se sastoji od pripreme slastica u slastičarnici Tara. Više na linku.

Đino d.o.o. traži mehaničara za osobna i teretna vozila (m/ž), a mjesto rada je Kamanje. Rok prijave je 29.8. Poslodavac osigurava smještaj. Traži se radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Vulkanizersko-servisno-trgovački obrt "Busak" traži vulkanizera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 27.8. Nije potrebno radno iskustvo, samo motivacija i spremnost da se brzo nauči posao. Provjerite više na linku.

Josip Fudurić d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 14.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, marljivost, profesionalnost i odgovornost u poslu. Poželjno je poznavanje njemačkog jezika, a poznavanje engleskog je obvezno. Provjerite detalje na linku.

Prim d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 21.8. Potrebno je radno iskustvo od pet godina i viša ili visoka stručna sprema. Provjerite detalje o prijavi ovdje.

Adriadiesel green energy d.d. zapošljava kontrolora strojne obrade (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.8. Poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima. Provjerite više o poslu na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!