TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Raznolika ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, pogledajte što se nudi...

Tražite posao? Raznolika ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, pogledajte što se nudi...
foto ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Zajednički ugostiteljski obrt Antonio zapošljava na poziciji konobar (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 31.8. Kvalifikacija nije uvjet, ali je poželjna. Poželjno je i radno iskustvo. Potražite kako aplicirati.

Sokol energije d.o.o. zapošljava dostavljača plina (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 12.9. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu, Otočcu i Gospiću. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Karlovac zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 21.8. Potrebno je obrazovanje za medicinsku sestru/ tehničara, odobrenje za samostalan rad i položen vozački ispit “B” kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Montaža Krtić zapošljava vodoinstalatera – pomoćnog vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 31.8. U obzir dolaze i pomoćni radnici bez obzira na zvanje. Više na linku.

Prime1 d.o.o. traži administrativnog službenika (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 11.9. Potrebno odlično poznavanje ruskog jezika uz poznavanje još jednog stranog jezika. Više na linku.

Moja Diridika d.o.o. traži slastičara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 19.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Posao se sastoji od pripreme slastica u slastičarnici Tara. Više na linku.

Đino d.o.o. traži mehaničara za osobna i teretna vozila (m/ž), a mjesto rada je Kamanje. Rok prijave je 29.8. Poslodavac osigurava smještaj. Traži se radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Vulkanizersko-servisno-trgovački obrt "Busak" traži vulkanizera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 27.8. Nije potrebno radno iskustvo, samo motivacija i spremnost da se brzo nauči posao. Provjerite više na linku.

Cezar i Kleopatra j.d.o.o. traži kozmetičara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća njegu lica i tijela, pedikuru, manikuru i depilaciju. Više o poslu ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!