TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Otvorena su brojna radna mjesta, pogledajte ponudu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Otvorena su brojna radna mjesta, pogledajte ponudu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Adriadiesel Green Energy d.d. zapošljava referenta prodaje rezervnih dijelova diesel motora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 9.9. Poželjna je inženjerska struka i iskustvo, poznavanje alata i samostalnost u radu. Provjerite kako aplicirati.

Averto gradnja d.o.o. zapošljava krovopokrivača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja i radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća poslove krovopokrivača i pokrivanje krovnih konstrukcija. Više o poslu ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Žitoproizvod d.d. traži prehrambenog tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 3.9. Radno iskustvo nije važno. Više o poslu ovdje.

Lugplast zapošljava na pozicijama: skladištar – poslovođa (m/ž), vozač – skladištar (m/ž), radnik na sortiranju ambalaže (m/ž), skladišni radnik (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a rok prijave 20.9. Provjerite detalje i kako aplicirati putem linka.

Gavranović d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 13.9. Posao obuhvaća rad u prodavaonici mješovitom robom, slaganje robe, rad na blagajni i ostalo. Iskustvo nije važno. Više na linku.

Hidris inženjering d.o.o. traži frigomehaničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 19.9. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Posao obuhvaća servis i montažu rashladnih uređaja. Više o poslu ovdje.

Sokol energije d.o.o. zapošljava dostavljača plina (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 12.9. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Viator & Vektor projekti zapošljavaju skladišnog radnika – viličarista (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 7.9. Potrebno je više izvršitelja za rad. Poželjno da kandidati imaju ispit za rukovanje viličarom. Poslodavac nudi mogućnost osposobljavanja u svom trošku. Iskustvo u radu je poželjno, ali nije uvjet. Više na linku.

Montaža Krtić zapošljava vodoinstalatera – pomoćnog vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 31.8. U obzir dolaze i pomoćni radnici bez obzira na zvanje. Više na linku.

Prime1 d.o.o. traži administrativnog službenika (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 11.9. Potrebno odlično poznavanje ruskog jezika uz poznavanje još jednog stranog jezika. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!