TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Raznolika je ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pogledajte i javite se!

Tražite posao? Raznolika je ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pogledajte i javite se!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu, Otočcu i Gospiću. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 1.10. Aplicirajte ovdje.

Peta rijeka d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Posao obuhvaća posluživanje pića u Caffe baru Ray bar. Više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Adriadiesel Green Energy d.d. zapošljava referenta prodaje rezervnih dijelova diesel motora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 9.9. Poželjna je inženjerska struka i iskustvo, poznavanje alata i samostalnost u radu. Provjerite kako aplicirati.

Frak d.o.o. traži prodavača (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Posao obuhvaća prodaju robe na veliko ili malo, svakodnevnu komunikaciju s kupcima, pružanje informacija i ostalo. Detalje provjerite ovdje.

Averto gradnja d.o.o. zapošljava krovopokrivača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja i radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća poslove krovopokrivača i pokrivanje krovnih konstrukcija. Više o poslu ovdje.

Multi – multi d.o.o. zapošljava šivača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 15.9. Posao obuhvaća šivanje iskrojenih dijelova trikotaže. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Lugplast zapošljava na pozicijama: skladištar – poslovođa (m/ž), vozač – skladištar (m/ž), radnik na sortiranju ambalaže (m/ž), skladišni radnik (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a rok prijave 20.9. Provjerite detalje i kako aplicirati putem linka.

Hidris inženjering d.o.o. traži frigomehaničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 19.9. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Posao obuhvaća servis i montažu rashladnih uređaja. Više o poslu ovdje.

Veterinarska ambulanta Vet Plus d.o.o. zapošljava veterinara (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 28.9. Posao obuhvaća rad u ambulanti i na terenu. Ukoliko je potrebno, poslodavac osigurava smještaj. Više o poslu na linku.

Obrt za šumarstvo Tila traži pomoćnog radnika u šumarstvu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 15.9. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac organizira prijevoz na posao i s posla. Detalje provjerite ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!