TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Nobiles traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a rok prijave 30.9. Posao obuhvaća njegu i skrb o starijim i nemoćnim osobama. Više na linku.

Costa M zapošljava konobara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.10. Posao se sastoji od posluživanja pića u caffe baru. Provjerite više ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu, Otočcu i Gospiću. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 1.10. Aplicirajte ovdje.

Mikra inženjering d.o.o. zapošljava strojarskog projektanta (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 24.9. Prednost donosi projektno iskustvo u PDMS-u i AutoCad-u. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, pedantnost, odgovornost. Više na linku.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava pomoćnog radnik au hidrauličkoj radionici (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.9. Posao obuhvaća pomoćne poslove vezane uz hidrauliku i mehaniku. Više na linku.

Dorotea d.o.o. zapošljava radnika na proizvodnoj liniji – slaganje paleta (m/ž). Mjesto rada je Veljun, a rok prijave 30.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje na linku.

Frak d.o.o. traži prodavača (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Posao obuhvaća prodaju robe na veliko ili malo, svakodnevnu komunikaciju s kupcima, pružanje informacija i ostalo. Detalje provjerite ovdje.

Averto gradnja d.o.o. zapošljava krovopokrivača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja i radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća poslove krovopokrivača i pokrivanje krovnih konstrukcija. Više o poslu ovdje.

Auto škola Korzo zapošljava instruktora vožnje B kategorije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave je 30.9. Potrebna je završena trogodišnja srednja škola za vozača / vozačicu ili četverogodišnja srednja škola za tehničara / tehničarku cestovnog prometa kao i važeća licenca za instruktora / instruktoricu vožnje. Više na linku.

Pekara Bartolović zapošljava pekara radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 30.9. Potrebno je radno iskustvo na navedenim poslovima, a zvanje nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!