TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Karlovcu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 30.10.2020.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava mehaničara (m/ž) u Karlovačkoj županiji. Rok prijave je 5.11. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera, tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, osnovno znanje rada na računalu te poznavanje hidraulike i pneumatike. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nina, obrt za frizerske usluge, traži frizera (m/ž) za rad u Karlovcu. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite više.

G.R.B. d.o.o. zapošljava hidroizolatera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.11. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac osigurava smještaj te nudi mogućnost dodatnog školovanja i usavršavanja. Više na linku.

Vespera zapošljava skladištara – montera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća zaprimanje i isporuku robe sa skladišta te montažu namještaja. Više na linku.

Autotransport Karlovac d.d. zapošljava autoelektričara (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 9.11. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Auto karoserija Samardžija d.o.o. zapošljava dostavljača hrane (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.10. Obvezna je važeća vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća dostavu hrane osobnim vozilom poslodavca. Više na linku.

AB gradnja d.o.o. traži tesare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.10. Uvjet je radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Vodoinstalacije Belavić j.d.o.o. zapošljavaju keramičara (m/ž), pomoćnog radnika (m/ž) i instalatera grijanja i vode (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.10. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite više na linku.

Frak d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 7.11. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta, izvođenja i dokumentiranja građenja po ugovoru i slično. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!