TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Viator & Vektor projekti d.o.o. zapošljava skladištara / viličara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 6.11. Uvjeti su srednja stručna sprema, a poželjno je radno iskustvo na istim poslovima te iskustvo rada s viličarem. Traži se iskustvo rada sa skenerom, osnovno poznavanje rada na računalu te dinamična i fleksibilna osoba. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava mehaničara (m/ž) u Karlovačkoj županiji. Rok prijave je 5.11. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera, tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, osnovno znanje rada na računalu te poznavanje hidraulike i pneumatike. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ice Eurotransport d.o.o. traži drvoprerađivačke radnike (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.11. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća obavljanje poslova na pogonu pilane, rad sa strojevima u obradi drveta i slično. Provjerite više.

Adriadiesel Green Energy zapošljava električara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 10.11. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća postavljanje i popravljanje električne instalacije, montažu i demontažu elektroinstalacije na strojevima i uređajima i slično. Više na linku.

G.R.B. d.o.o. zapošljava hidroizolatera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.11. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac osigurava smještaj te nudi mogućnost dodatnog školovanja i usavršavanja. Više na linku.

Esicher d.o.o. traži web developera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 10.11. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo od tri godine s WP platformom i PHP-m, poznavanje OOP principa i slično. Poželjno je iskustvo u administraciji web servera. Provjerite više ovdje.

Autotransport Karlovac d.d. zapošljava autoelektričara (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 9.11. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Rustik j.d.o.o. zapošljava pizza majstora – kuhara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 26.11. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te srednja stručna sprema. Više na linku.

Frak d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 7.11. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta, izvođenja i dokumentiranja građenja po ugovoru i slično. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Dom iz snova d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji – montera (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 20.11. Traži se više izvršitelja s minimalno završenom osnovnom školom. U slučaju terenskog rada poslodavac plaća smještaj i topli obrok. Provjerite detalje ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!