TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Koronakrizi unatoč traže se radnici za brojna radna mjesta, pogledajte ponudu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Koronakrizi unatoč traže se radnici za brojna radna mjesta, pogledajte ponudu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Obiteljski dom Sveta Katarina zapošljava pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 16.12. Posao obuhvaća pomoćne poslove u obiteljskom domu te poslove u kuhinji. Radno iskustvo nije uvjet. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

Kelteks zapošljava procesnog inženjera kemijske tehnologije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 1.12. Posao se sastoji od upravljanja, vođenja i organizacije tehnološkog procesa, rada u laboratoriju, projektiranja i slično. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čavli Kurtić j.d.o.o. zapošljavaju radnika u proizvodnji (m/ž) u Draganiću. Rok prijave je 17.12. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Potrebno je radno iskustvo. Posao obuhvaća sklapanje i popravak paleta. Više na linku.

 

Arna d.o.o. traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 17.12. Potrebna je minimalno završena srednja škola, a iskustvo nije važno. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

Elkins j.d.o.o. traži elektroinstalatera – električara (m/ž) za rad u Generalskom Stolu. Rok prijave je 17.12. Poslodavac osigurava prijevoz i smještaj za rad na terenu. Traži se obrazovni smjer elektroinstalatera, električara ili pomoćnih električara. Provjerite više na linku.

 

Ice Eurotransport d.o.o. traži drvoprerađivačke radnike (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.11. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća obavljanje poslova na pogonu pilane, rad sa strojevima u obradi drveta i slično. Provjerite više.

Odeta d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća prodaju u veleprodaji i maloprodaji, dostavu robe, rad u autopraoni i ostalo. Potrebna je završena srednja škola. Provjerite detalje o prijavi ovdje.

Vodoinstalacije Belavić zapošljavaju keramičara (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijave su otvorene do 30.11. Posao se sastoji od poslova montaže keramike, postavljanja podnih i zidnih pločica. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Provjerite detalje ovdje.

D – Color d.o.o. zapošljava grafičkog dizajnera (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 6.12. Potrebno je minimalno pola godine radnog iskustva, odlično poznavanje i aktivna upotreba programa Adobe, kreativnost, preciznost, inicijativa, sposobnost rada u rokovima i slično. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarne Derjanović traže magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave je 27.11. Potrebno je odobrenje za samostalni rad. Traži se visoka stručna sprema i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!