TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Viator & Vektor projekti d.o.o. traže skladištara / viličarista (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 2.12. Posao obuhvaća utovar, istovar, pretovar robe, kontroliranje šifri artikala i slično. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme i mogućnost napredovanja. Očekuju se srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim poslovima te iskustvo rada s viličarom. Prijavite se.

Medicinsko biokemijski laboratorij Slađana Čičić zapošljava medicinsko laboratorijskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Ozalj, a prijave su otvorene do 10.12. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Domšić, obrt, traži prodavača pekarskih proizvoda u pokretnoj trgovini (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 20.12. Posao obuhvaća rad u pokretnoj trgovini i prodaju prehrambenih proizvoda u okolici. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Kelteks zapošljava procesnog inženjera kemijske tehnologije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 1.12. Posao se sastoji od upravljanja, vođenja i organizacije tehnološkog procesa, rada u laboratoriju, projektiranja i slično. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Rivalis d.o.o. zapošljava voditelja skladišta (m/ž) u Dugoj Resi. Prijave su otvorene do 9.12. Traži se srednja stručna sprema, znanje njemačkog jezika te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi stimulaciju prema ostvarenim rezultatima, dodatna usavršavanja te direktnu komunikaciju s upravom i brzo donošenje odluka. Detalje o prijavi provjerite ovdje.

Čavli Kurtić j.d.o.o. zapošljavaju radnika u proizvodnji (m/ž) u Draganiću. Rok prijave je 17.12. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Potrebno je radno iskustvo. Posao obuhvaća sklapanje i popravak paleta. Više na linku.

Inovativo Connect j.d.o.o. zapošljava administrativnog službenika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 25.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i znanje engleskog i njemačkog jezika. Očekuje se poznavanje rada na računalu. Posao obuhvaća razne administrativne poslove, komunikaciju putem telefona te dogovaranje sastanaka. Više na linku.

Elkins j.d.o.o. traži elektroinstalatera – električara (m/ž) za rad u Generalskom Stolu. Rok prijave je 17.12. Poslodavac osigurava prijevoz i smještaj za rad na terenu. Traži se obrazovni smjer elektroinstalatera, električara ili pomoćnih električara. Provjerite više na linku.

D – Color d.o.o. zapošljava grafičkog dizajnera (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 6.12. Potrebno je minimalno pola godine radnog iskustva, odlično poznavanje i aktivna upotreba programa Adobe, kreativnost, preciznost, inicijativa, sposobnost rada u rokovima i slično. Provjerite detalje ovdje.

Autotransport Karlovac d.d. zapošljava autoelektričara (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijave su otvorene do 9.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije, a radno iskustvo nije važno. Pronađite detalje putem linka.

Izdvojeno


Reci što misliš!