TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? "Koronakriza" nije blokirala tržište rada: Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao?

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Energoremont d.d. zapošljava električara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 30.12. Posao obuhvaća električarske radove, popravak strojeva i izvođenje instalacija. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Mali d.o.o. traži vozača šumskog traktora (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 25.12. Uvjeti su završena minimalno osnovna škola, radno iskustvo od godinu dana te spremnost na terenski rad. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Venera d.o.o. zapošljava stručnog suradnika – sudionika u građenju (m/ž). Mjesto rada je Barilović, a rok prijave 27.12. Posao obuhvaća pripremu i vođenje tehničke dokumentacije, ispitivanje električnih instalacija, uređaja i postrojenja. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Medicinsko biokemijski laboratorij Slađana Čičić zapošljava medicinsko laboratorijskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Ozalj, a prijave su otvorene do 10.12. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Domšić, obrt, traži prodavača pekarskih proizvoda u pokretnoj trgovini (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 20.12. Posao obuhvaća rad u pokretnoj trgovini i prodaju prehrambenih proizvoda u okolici. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Rivalis d.o.o. zapošljava voditelja skladišta (m/ž) u Dugoj Resi. Prijave su otvorene do 9.12. Traži se srednja stručna sprema, znanje njemačkog jezika te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi stimulaciju prema ostvarenim rezultatima, dodatna usavršavanja te direktnu komunikaciju s upravom i brzo donošenje odluka. Detalje o prijavi provjerite ovdje.

Adriadiesel Green Energy d.d. zapošljava voditelja tehnologije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 7.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća izradu tehnoloških procesa, organizaciju i koordinaciju aktivnosti u odjelu i s drugim odjelima i slično. Više na linku.

Čavli Kurtić j.d.o.o. zapošljavaju radnika u proizvodnji (m/ž) u Draganiću. Rok prijave je 17.12. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Potrebno je radno iskustvo. Posao obuhvaća sklapanje i popravak paleta. Više na linku.

Inovativo Connect j.d.o.o. zapošljava administrativnog službenika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 25.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i znanje engleskog i njemačkog jezika. Očekuje se poznavanje rada na računalu. Posao obuhvaća razne administrativne poslove, komunikaciju putem telefona te dogovaranje sastanaka. Više na linku.

Bio Peleti energija d.o.o. zapošljava na pozicijama djelatnik za nadzor procesa otkoravanja trupaca (m/ž) te strojar za upravljanje utorivačem (m/ž). Mjesto rada je Žakanje, a rok prijave je 10.12. Potrebno je više osoba na pozicijama. Traži se završena osnovna škola i vozačka dozvola B kategorije, a iskustvo nije važno. Provjerite više putem linka.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!