TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže zaposlenike, pogledajte ponudu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže zaposlenike, pogledajte ponudu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Lugplast j.d.o.o. zapošljava u Draganiću na poziciji vozač – skladištar (m/ž). Prijave su otvorene najkasnije do 31.12. Posao se sastoji od rada na viličaru, utovara i prijevoza robe. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Traži se srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B i C kategorije. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Kelteks d.o.o. traži proizvodnog menadžera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 20.12. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije. Potrebno je napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje rada u MS Office-u. Radni zadaci uključuju istraživanje tržišta, izradu strategije izlaska na tržište, izradu prodajne strategije i slično. Provjerite više ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veta d.o.o. zapošljava na pozicijama industrijski lakirer (m/ž) i inženjer strojarstva (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.12. Očekuje se minimalno godina do dvije radnog iskustva. Kako aplicirati, provjerite putem linka.

Limko Vedax d.o.o. traži građevinskog limara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 23.12. Uvjeti su najmanje završena osnovna škola te radno iskustvo od tri godine. Potrebna je spremnost na terenski rad i iskustvo rada na visini. Potražite više o poslu ovdje.

Energoremont d.d. zapošljava električara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 30.12. Posao obuhvaća električarske radove, popravak strojeva i izvođenje instalacija. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Mali d.o.o. traži vozača šumskog traktora (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 25.12. Uvjeti su završena minimalno osnovna škola, radno iskustvo od godinu dana te spremnost na terenski rad. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

Venera d.o.o. zapošljava stručnog suradnika – sudionika u građenju (m/ž). Mjesto rada je Barilović, a rok prijave 27.12. Posao obuhvaća pripremu i vođenje tehničke dokumentacije, ispitivanje električnih instalacija, uređaja i postrojenja. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Domšić, obrt, traži prodavača pekarskih proizvoda u pokretnoj trgovini (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 20.12. Posao obuhvaća rad u pokretnoj trgovini i prodaju prehrambenih proizvoda u okolici. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Inovativo Connect j.d.o.o. zapošljava administrativnog službenika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 25.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i znanje engleskog i njemačkog jezika. Očekuje se poznavanje rada na računalu. Posao obuhvaća razne administrativne poslove, komunikaciju putem telefona te dogovaranje sastanaka. Više na linku.

Uniweld strojevi traže pojačanje na poziciji tokar (m/ž). Lokacija rada je Kamanje, a prijave se zaprimaju do 26.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Više na linku.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!