TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Reiwag Facility Services d.o.o. zapošljava djelatnike na poslovima higijenskog održavanja (m/ž). Traži se više osoba na poziciji. Lokacija rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 16.1.2021. Radno iskustvo nije važno, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Uvjet je završena srednja škola. Saznajte detalje ovdje.

P P K Karlovačka mesna industrija d.d. traži radnike u primarnoj proizvodnji (m/ž) u Karlovcu. Potrebno je više izvršitelja. Prijave su otvorene do 31.12. Očekuje se minimalno završena osnovna škola, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mesna industrija Braća Pivac d.o.o. u potrazi je za električarem – serviserom frigo opreme (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 31.12. Radni zadaci obuhvaćaju servis i redovno održavanje frigorističke opreme, održavanje rashladnih uređaja, servis i održavanje osnovne elektroinstalacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Saznajte detalje putem linka.

I-Mihalić d.o.o. zapošljava inženjera šumarstva (m/ž) te šumarskog tehničara (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, odnosno srednja stručna sprema za posao tehničara / ke. Radno iskustvo nije uvjet. Provjerite kako aplicirati.

Lugplast j.d.o.o. zapošljava u Draganiću na poziciji vozač – skladištar (m/ž). Prijave su otvorene najkasnije do 31.12. Posao se sastoji od rada na viličaru, utovara i prijevoza robe. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Traži se srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B i C kategorije. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Veta d.o.o. zapošljava na pozicijama industrijski lakirer (m/ž) i inženjer strojarstva (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.12. Očekuje se minimalno godina do dvije radnog iskustva. Kako aplicirati, provjerite putem linka.

D-Color d.o.o. traži pojačanje na pozicijama: administrator (m/ž), grafički dizajner (m/ž), operator na tiskarskom stroju (m/ž), montažer (m/ž) te radnik u doradi i montaži (m/ž). Rad se odvija u Karlovcu, a rok prijave je 8.1.2021. Doznajte kako aplicirati putem linka.

Limko Vedax d.o.o. traži građevinskog limara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 23.12. Uvjeti su najmanje završena osnovna škola te radno iskustvo od tri godine. Potrebna je spremnost na terenski rad i iskustvo rada na visini. Potražite više o poslu ovdje.

Venera d.o.o. zapošljava stručnog suradnika – sudionika u građenju (m/ž). Mjesto rada je Barilović, a rok prijave 27.12. Posao obuhvaća pripremu i vođenje tehničke dokumentacije, ispitivanje električnih instalacija, uređaja i postrojenja. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Inovativo Connect j.d.o.o. zapošljava administrativnog službenika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 25.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i znanje engleskog i njemačkog jezika. Očekuje se poznavanje rada na računalu. Posao obuhvaća razne administrativne poslove, komunikaciju putem telefona te dogovaranje sastanaka. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!