TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Nova godina donosi nove poslovne prilike - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Tražite posao? Nova godina donosi nove poslovne prilike - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova.

Trgoplast prijevoz iz Karlovca zapošljava na poziciji vozač - dostavljač (m/ž). U obzir dolaze i kandidati koji nemaju prethodno radno iskustvo. Glavni uvjet je položen vozački ispit C i E kategorije. Radi se o terenskom poslu, novozaposlena osoba bit će zadužena za prijevoz robe teretnim vozilom. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

VETA d.o.o. iz Karlovca traži bravara (m/ž) sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom srednjom školom i jednom godinom radnog iskustva. Očekuje se samostalnost u poslu. Rok prijave na natječaj je 31.01. Za više detalja kliknite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obiteljski dom Rupčić planira zaposliti medicinsku sestru (m/ž) za skrb o starijim i nemoćnim osobama. Mjesto rada je Ogulin. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju minimalno godinu dana iskustva. Nudi se ugovor na neodređeno. Kliknite na poveznicu za detalje o načinu prijave.

Traži se konobar (m/ž) za pripremu i posluživanje pića i napitaka u caffe baru Alen u Karlovcu. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili zato što se radno iskustvo ne očekuje. U obzir dolaze kandidati s trogodišnjim ili četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem. Saznajte više.

Argus d.o.o. zapošljava 2 osobe na poziciji konobar (m/ž). Osiguran je zajednički smještaj, a očekuje se da imate minimalno pola godine radnog iskustva. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 05.02. možete pronaći na linku.

Poslovni subjekt PROJEKTNI BIRO VITAS zapošljava na poziciji strojarski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 18.01. Radno iskustvo se ne očekuje, no kandidat mora znati raditi u programima kao što je AutoCAD i MS Office. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za ispomoć u projektnom birou i projektiranje u AutoCAD-u. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na poveznici.

Poduzeće DA - NI - MA iz Duge Rese traži vozača poljoprivrednog traktora (m/ž). Potrebna je vozačka dozvola B, C i E kategorije. Poslodavac će uzeti u obzir samo kandidate koji imaju više od godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Uslužni obrt TGT iz Karlovca zapošljava vozača (m/ž) C i E kategorije. Potreban je KOD 95. Posao se obavlja na području Hrvatske i Europske unije. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno, a postoji i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Traži se minimalno godina dana radnog iskustva. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje za detalje.

TM-Color d.o.o. planira zaposliti 2 osobe na poziciji soboslikar - ličilac (m/ž). Mjesto rada je grad Ozalj. U obzir dolaze samo iskusni kandidati, spremni na terenski rad. Potrebna je vozačka dozvola. Nudi se ugovor na neodređeno. Na poveznici možete pronaći više informacija.

Opća bolnica Karlovac traži čak 10 medicinskih sestara (m/ž) na neodređeno vrijeme. Potrebna je završena četverogodišnja medicinska škola i položen stručni ispit ili završena petogodišnja medicinska škola, te važeće odobrenje za samostalan rad. Za dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 07.01. kliknite na link.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!