TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U Karlovcu i Karlovačkoj županiji šarolika ponuda otvorenih radnih mjesta - zgrabite priliku za novi početak!

Tražite posao? U Karlovcu i Karlovačkoj županiji šarolika ponuda otvorenih radnih mjesta - zgrabite priliku za novi početak!
RTL / Shutterstock

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

D-Color d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 12.2. Posao obuhvaća prodaju, telefonsku prodaju i komunikaciju s kupcima. Potrebne su dobre komunikacijske vještine, ljubaznost i pristojnost, točnost, dobro poznavanje proizvoda i proizvodnog procesa. Uvjeti su minimalno pola godine radnog iskustva i srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Elektro obrt Dado traži električara – elektroinstalatera (m/ž) te montera centralnog grijanja i klimatizacije, vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 31.1. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Saznajte više putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obiteljski dom za starije i nemoćne Grabrik traži njegovatelja (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 26.1. Posao obuhvaća njegu, kupanje i hranjenje starijih i nemoćnih osoba. Potrebna je završena osnovna škola. Saznajte detalje ovdje.

Kelteks d.o.o. zapošljava procesnog inženjera kemijske tehnologije (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 31.1. Posao uključuje upravljanje, vođenje i organizaciju tehnoloških procesa, rad u laboratoriju, projektiranje te izradu uzoraka proizvoda. Za posao je potrebna visoka stručna sprema. Provjerite više putem linka.

Beling d.o.o. traži ovlaštenog inženjera geodezije (m/ž) u Dugoj Resi. Prijave su otvorene do 24.1. Uvjeti su visoka stručna sprema geodetskog fakulteta, minimalno trogodišnje iskustvo rada, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu te napredno poznavanje rada u računalnom programu AutoCAD. Od kandidata se očekuju i spremnost na projektiranje u dinamičnom okruženju s naglaskom na transfer znanja, visoki stupanj samostalnosti u radu, predanost i odgovornost radu i radnom okruženju, visoka motiviranost za učenjem i postizanjem visokih rezultata te vještine timskog rada. Provjerite kako aplicirati.

Sigurnost Karlovac d.o.o. traži zaštitara – tehničara (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1. Poželjna je licenca za zaštitara/ ku – tehničara/ ku, ali nije uvjet. Posao obuhvaća montažu sustava tehničke zaštite, alarme i uređaje. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Uvjet je minimalno srednja stručna sprema. Saznajte kako aplicirati.

Reiwag Facility Services d.o.o. zapošljava djelatnike na poslovima higijenskog održavanja (m/ž). Traži se više osoba na poziciji. Lokacija rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 16.1. Radno iskustvo nije važno, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Uvjet je završena srednja škola. Saznajte detalje ovdje.

Timelektro & Security d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Ozalj, a prijave su otvorene do 8.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se završena srednja škola, a iskustvo nije važno. Saznajte kako aplicirati putem linka.

DA – NI – MA d.o.o. traži vozača poljoprivrednog traktora (m/ž). Posao se odvija u Dugoj Resi, a prijaviti se možete najkasnije do 31.1. Uvjeti su radno iskustvo od minimalno godine dana te vozačke dozvole B, C i E kategorije. Provjerite više ovdje.

Projektni Biro Vitas d.o.o. traži strojarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 18.1. Posao obuhvaća ispomoć u projektnom birou i projektiranje u AutoCAD-u. Postoji mogućnost rada na neodređeno. Saznajte kako aplicirati.

Izdvojeno


Reci što misliš!