TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Mnogi poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike - pogledajte najnoviju ponudu poslova

Tražite posao? Mnogi poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike - pogledajte najnoviju ponudu poslova

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama Automation Engineer – Mechatronic (m/ž) te Automation Technician – Mechatronic (m/ž). Lokacija rada je šire karlovačko područje. Od kanidata se očekuje sposobnost rješavanja problema, znanja o mehaničkom/ električnom inženjerstvu, preuzimanje inicijative i spremnost na putovanja. Uvjet je odlično znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Lola ribar d.d. zapošljava električara/ mehantroničara za održavanje strojeva (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 4.2. Radni zadaci uključuju održavanje strojeva u proizvodnom pogodnu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo te srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Matičnjak Sativa d.o.o. traži djelatnika u proizvodnom pogonu (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 31.1. Uvjeti su srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Poželjno je zvanje prehrambenog tehničara/ ke. Posao obuhvaća radne zadatke u proizvodnji dodataka prehrani i prehrambenih proizvoda. Provjerite detalje ovdje.

D-Color d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 12.2. Posao obuhvaća prodaju, telefonsku prodaju i komunikaciju s kupcima. Potrebne su dobre komunikacijske vještine, ljubaznost i pristojnost, točnost, dobro poznavanje proizvoda i proizvodnog procesa. Uvjeti su minimalno pola godine radnog iskustva i srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Obiteljski dom Kristina zapošljava medicinsku sestru/ medicinskog tehničara. Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 17.2. Radni zadaci obuhvaćaju poslove medicinske skrbi i njege o starijim i nemoćnim osobama. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Kelteks d.o.o. zapošljava procesnog inženjera kemijske tehnologije (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 31.1. Posao uključuje upravljanje, vođenje i organizaciju tehnoloških procesa, rad u laboratoriju, projektiranje te izradu uzoraka proizvoda. Za posao je potrebna visoka stručna sprema. Provjerite više putem linka.

Obrt za prijevoz i usluge, vl. Slavko Kovačević traži rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) u Slunju. Prijave su otvorene do 10.2. Posao obuhvaća rad u kamenolomu i druge poslove s građevinskim strojevima. Traži se minimalno završena osnovna škola. Detalje o poziciji saznajte na linku.

Chelichana d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 31.1. Traži se samostalna računovođa s iskustvom u knjigovodstvenom poslovima i računovodstvenoj analizi. Prednost donosi poznavanje poslovnog programa e-racuni. Potrebno je minimalno radno iskustvo od dvije godine te minimalno završena srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Timelektro & Security d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Ozalj, a prijave su otvorene do 8.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se završena srednja škola, a iskustvo nije važno. Saznajte kako aplicirati putem linka.

DA – NI – MA d.o.o. traži vozača poljoprivrednog traktora (m/ž). Posao se odvija u Dugoj Resi, a prijaviti se možete najkasnije do 31.1. Uvjeti su radno iskustvo od minimalno godine dana te vozačke dozvole B, C i E kategorije. Provjerite više ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!