TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? U Karlovcu brojna radna mjesta, radnici se traže i u Ogulinu i Slunju - pogledajte ponudu poslova

Tražiš posao? U Karlovcu brojna radna mjesta, radnici se traže i u Ogulinu i Slunju - pogledajte ponudu poslova

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

I-Mihalić d.o.o. traži inženjera šumarstva (m/ž) i šumarskog tehničara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 15.2. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, odnosno srednja stručna sprema za poziciju šumskog tehničara/ ke. Potrebna je spremost na terenski rad. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Monterra d.o.o. traži bravara – zavarivača (m/ž) u Ogulinu. Prijave se zaprimaju do 10.2. Uvjeti su pet godina iskustva na poslovima zavarivanja. Potrebno je poznavanje postupaka MAG, REL, a poželjno je i TIG. Prednost kandidatima koji su redovno polagali i obnavljali ateste na prethodnim radnim mjestima. Provjerite više ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Telekom projekti j.d.o.o. zapošljava montera telekomunikacija (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 26.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Posao obuhvaća postavljanje zračnih kabela po stupovima telekomunikacijske mreže te spajanje kabela mreže. Više na linku.

Lola ribar d.d. zapošljava električara/ mehantroničara za održavanje strojeva (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 4.2. Radni zadaci uključuju održavanje strojeva u proizvodnom pogodnu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo te srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

IV – ER – Kontex – Vatrogasne cijevi d.o.o. traže strojobravara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća rad na održavanju i popravljanju strojeva i uređaja, spajanje i sastavljanje elemenata strojeva, izrađivanje kanala za podmazivanje i slično. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

D-Color d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 12.2. Posao obuhvaća prodaju, telefonsku prodaju i komunikaciju s kupcima. Potrebne su dobre komunikacijske vještine, ljubaznost i pristojnost, točnost, dobro poznavanje proizvoda i proizvodnog procesa. Uvjeti su minimalno pola godine radnog iskustva i srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Obiteljski dom Kristina zapošljava medicinsku sestru/ medicinskog tehničara. Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 17.2. Radni zadaci obuhvaćaju poslove medicinske skrbi i njege o starijim i nemoćnim osobama. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Obrt za prijevoz i usluge, vl. Slavko Kovačević traži rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) u Slunju. Prijave su otvorene do 10.2. Posao obuhvaća rad u kamenolomu i druge poslove s građevinskim strojevima. Traži se minimalno završena osnovna škola. Detalje o poziciji saznajte na linku.

Klek-mont d.o.o. traži montera centralnog grijanja (m/ž) u Ogulinu. Prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća montažu centralnog grijanja i rad na terenu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Timelektro & Security d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Ozalj, a prijave su otvorene do 8.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se završena srednja škola, a iskustvo nije važno. Saznajte kako aplicirati putem linka.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!