TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tjedna ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Brojni poslodavci traže radnike, možda je ovo prilika za vas

Tjedna ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Brojni poslodavci traže radnike, možda je ovo prilika za vas

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Bakin d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 11.2. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac očekuje radno iskustvo od godinu dana. Postoji mogućnost stalnog radnog odnosa i smještaja. Saznajte detalje ovdje.

Ženska grupa Karlovac Korak traži stručnog suradnika za provođenje programa udruge (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 12.2. Posao obuhvaća stručni i savjetnodavni rad s ranjivim skupinama, kontinuirano i ažurno vođenje potrebne administracije i sudjelovanje u javnim istupima. Potrebna je visoka stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bravarski obrt Bravarija Boljkovac zapošljava vravara – montera (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 1.3. Posao obuhvaća bravarske i poslove montaže metalnih konstrukcija. Potrebna je osoba sa iskustvom. Traži se spremnost na povremeni terenski rad. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

I-Mihalić d.o.o. traži inženjera šumarstva (m/ž) i šumarskog tehničara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 15.2. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, odnosno srednja stručna sprema za poziciju šumskog tehničara/ ke. Potrebna je spremost na terenski rad. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Monterra d.o.o. traži bravara – zavarivača (m/ž) u Ogulinu. Prijave se zaprimaju do 10.2. Uvjeti su pet godina iskustva na poslovima zavarivanja. Potrebno je poznavanje postupaka MAG, REL, a poželjno je i TIG. Prednost kandidatima koji su redovno polagali i obnavljali ateste na prethodnim radnim mjestima. Provjerite više ovdje.

Telekom projekti j.d.o.o. zapošljava montera telekomunikacija (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 26.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Posao obuhvaća postavljanje zračnih kabela po stupovima telekomunikacijske mreže te spajanje kabela mreže. Više na linku.

B & B Commerce zapošljava skladišnog radnika u trgovini građevinskog materijala (m/ž). Mjesto rada je Ogulin, a prijave su otvorene do 20.2. Posao se sastoji od prijema robe, izdavanja robe i ostalih manipulativnih poslova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Saznajte detalje putem linka.

Energorement proizvodnja traži elektromehaničara (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijaviti se možete do 28.2. Radni zadaci obuhvaćaju elektromehaničarske radove i popravke elektromotora. Očekuje se srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Provjerite više ovdje.

Fito promet d.o.o. traži prodavača u poljoprivrednoj apoteci (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 15.2. Posao podrazumijeva rad u poljoprivrednoj apoteci, prodaju i izdavanje robe. Radno iskustvo nije uvjet. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Provjerite detalje pozicije na linku.

Obiteljski dom Kristina zapošljava medicinsku sestru/ medicinskog tehničara. Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 17.2. Radni zadaci obuhvaćaju poslove medicinske skrbi i njege o starijim i nemoćnim osobama. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Više na linku.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!