TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Brojna radna mjesta su otvorena u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - ponuda je raznolika, pogledajte je ovdje

Brojna radna mjesta su otvorena u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - ponuda je raznolika, pogledajte je ovdje

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

EOL grupa d.o.o. zapošljava na pozicijama računovođa – mentor trener (m/ž) i monter završnih građevinskih radova (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 16.2. Poslodavac nudi stimulativna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i razvoj, izuzetan tim suradnika te najnoviju suvremenu okolinu. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta traži pojačanje na poziciji Group Maintenance Manager (m/ž) za karlovačko područje. Prijaviti se možete najkasnije do 21.2. Od kandidata se očekuje završeno obrazovanje za inženjera, minimalno pet godina radnog iskustva, razumijevanje važnih ISO standarda, mogućnost analiziranja složenih procesa i praćenja aktivnosti. Potrebno je znanje engleskog jezika na minimalno B2 razini. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rotokor d.o.o. zapošljava kuhare (m/ž). Mjesto rada je Grabovac, a prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Posao obuhvaća pripremu i obrađivanje namirnica za pripremanje jela, pripremu svih vrsta jela prema primljenim narudžbama, primjenjivanje propisanih normativa i slično. Provjerite detalje ovdje.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava vozača C kategorije (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 28.2. Posao obuhvaća utovar drva na kamion. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

PET PLUS traži doktora veterine (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 3.3. Radni zadaci sastoje se od liječenja kućnih ljubimaca u ordinaciji veterinarske prakse. Potrebna je visoka stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Saznajte više ovdje.

Trgovački obrt Ana – A zapošljava na poziciji samostalni računovođa (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 10.3. Posao obuhvaća knjiženja u glavnoj knjizi, robno i materijalno knjigovodstvo, blagajničko knjigovodstvo, obračune plaća i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Bravarski obrt Bravarija Boljkovac zapošljava bravara – montera (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 1.3. Posao obuhvaća bravarske i poslove montaže metalnih konstrukcija. Potrebna je osoba sa iskustvom. Traži se spremnost na povremeni terenski rad. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Adriadiesel – usluge, servisi i rezervni dijelovi d.o.o. zapošljavaju borverkista (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 22.2. Posao obuhvaća obrađivanje na horizontalnoj bušilici glodanjem, tokarenjem, razvrtavanjem i slično. Provjerite detalje ovdje.

Telekom projekti j.d.o.o. zapošljava montera telekomunikacija (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 26.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Posao obuhvaća postavljanje zračnih kabela po stupovima telekomunikacijske mreže te spajanje kabela mreže. Više na linku.

Obiteljski dom Kristina zapošljava medicinsku sestru/ medicinskog tehničara. Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 17.2. Radni zadaci obuhvaćaju poslove medicinske skrbi i njege o starijim i nemoćnim osobama. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Više na linku.
 

Drvona d.o.o. zapošljava djelatnika/icu u skladištu. Mjesto rada je Karlovac a prijave su otvorene do 15.2. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na određeno vrijeme, stalni radni odnos ili studentski ugovor. Više na linku.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!