TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo tjednu ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo tjednu ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Workforce za klijenta zapošljava na poziciji Group Maintenance Manager (m/ž). Mjesto rada je Karlovačka županija, a prijaviti se možete do 10.3. Potrebno je obrazovanje za inženjera/ ku tehničkih znanosti, petogodišnje radno iskustvo u relevantnom području, poznavanje inženjerskih koncepata, razumijevanje važnih ISO standarada i mogućnost analiziranja kompleksnih procesa. Od kandidata se očekuju odlične organizacijske i upravljačke sposobnosti. Prijavite se.

Mlakar Viličari d.o.o. traži servisnog tehničara za viličare (m/ž) za područje Karlovačke županije. Prijave su otvorene do 5.3. Poslodavac nudi stimulativna primanja, zaposlenje na neodređeno, razvoj karijere unutar tvrtke, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo te mobitel i laptop. Od kandidata se očekuje iskustvo, samostalnost i predanost u radu, poznavanje njemačkog ili engleskog jezika. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tm-Color d.o.o. zapošljava fasadera (m/ž), montera suhe gradnje – knaufera (m/ž), soboslikara – ličilaca (m/ž). Mjesto rada je Ozalj, a prijaviti se možete do 23.3. Potrebno je više osoba za rad. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite kako aplicirati putem linka.

PVN Trade d.o.o. traži upravitelja teretnog prijevoza – disponenta (m/ž) u Bosiljevu. Prijaviti se možete do 31.3. Posao obuhvaća upravljanje prijevozom i disponiranje teretnih vozila poduzeća. Potrebno je poznavanje engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Bublić – Commerce d.o.o. zapošljava agronoma (m/ž) u Karlovcu. Aplicirati možete do 31.3. Posao obuhvaća rad u poljoprivrednoj apoteci, savjetovanje stranaka i rad sa strankama. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Wüstenrot d.d. traži Wüstenrot financijske eksperte (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 3.3. Posao uključuje komunikaciju s klijentima, prodaju financijskih proizvoda, izradu izvještaja upotrebom digitalnih tehnologija i alata. Potrebne su kompetencije orijentiranost na rezultat, visok stupanj odgovornosti, poduzetnosti i inicijative u radu, visok stupanj usmjerenosti na klijente i slično. Saznajte detalje ovdje.

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava pravnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Potrebna je visoka stručna sprema te poznavanje rada na računalu. Posao obuhvaća zastupanje društva u sporovima pred sudovima i ostalim upravnim sporovima, zastupanje društva zajedno sa članom Uprave, vođenje brige o ispravnosti i zakonitosti općih akata društva i slično. Više na linku.

Obiteljski dom Gradac traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a aplicirati možete najkasnije do 8.3. Posao obuhvaća njegu i pomoć korisnicima doma te održavanje čistoće doma. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

PET PLUS traži doktora veterine (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 3.3. Radni zadaci sastoje se od liječenja kućnih ljubimaca u ordinaciji veterinarske prakse. Potrebna je visoka stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Saznajte više ovdje.

Sigurnost Karlovac d.o.o. zapošljava tehničara za sustave video nadzora i alarma (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 16.3. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke. Posao obuhvaća postavljanje i održavanje sustava video nadzora i alarma. Detalje pronađite na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!