TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? I dalje brojni poslodavci traže radnike - pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? I dalje brojni poslodavci traže radnike - pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tehno-Mont d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 2.4. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava smještaj kod terenskog rada i nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Lupus zaštita d.o.o. traži zaštitare (m/ž) za rad u Karlovcu. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave su otvorene do 25.3. Posao obuhvaća obavljanje zaštitarskih poslova sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti. Kandidati trebaju posjedovati licencu. Provjerite više putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obiteljski dom Dunat zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 31.3. Posao podrazumijeva brigu o starijim ili nemoćnim osobama. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Tm-Color d.o.o. zapošljava fasadera (m/ž), montera suhe gradnje – knaufera (m/ž), soboslikara – ličilaca (m/ž). Mjesto rada je Ozalj, a prijaviti se možete do 23.3. Potrebno je više osoba za rad. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Kelteks d.o.o. traži laboranta za ispitivanje tehničkog tekstila (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a aplicirati možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad u laboratoriju s tekstilnim materijalom, sprovođenje analiza i obradu materijala, pravilno uzimanje i preuzimanje uzoraka, popisivanje i razvrstavanje materijala. Potrebne su vještine spretnost, preciznost, razvijen osjećaj za prepoznavanje detalja te visok stupanj savjesnosti, odgovornosti i pribranosti. Provjerite više ovdje.

Argus d.o.o. traži pizza majstora (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 10.4. Potrebna je završena osnovna škola te minimalno iskustvo od pola godine. Provjerite kako aplicirati.

Timber, obrt, zapošljava šumske sjekače (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Podbrežje, a prijave su otvorene do 8.4. Stupanj obrazovanja i radno iskustvo nisu uvjet. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

Sajoma d.o.o. zapošljava poljoprivrednog radnika (m/ž). Mjesto rada je Vinski Vrh, a prijaviti se možete do 31.3. Posao obuhvaća rad na poljoprivrednom gospodarstvu i stočarskoj farmi te brigu o životinjama. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Chelichana d.o.o. traži montera fitness opreme (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 2.4., a potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća montažu fitness opreme na tvorničkom skladištu. Prednost kod zaposlenja imaju aktivni fitness vježbači. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Teniski klub Karlovac zapošljava teniskog trenera (m/ž) i kućnog majstora (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 31.3. Za poslove teniskog trenera/ ice traži se isključivo magistar/ tra kineziologije. Potražite više ovdje.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!